VICTORIEEEEE !!! Energia Tg. Jiu – Ştiinţa Bacău 29-30 (12-14)


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a obţinut o victorie mare la Târgu Jiu la capătul unui meci dramatic, pe care l-a condus de la un capăt la altul.
„Zece, zece şi urmează 12”, fredona Marius Bondar la finalul meciului de acasă cu CSM Oradea şi câtă dreptate a avut! De altfel, el, împreună cu cealaltă extremă, Florin Dospinescu, au fost actorii principali ai victoriei băcăuane de la Târgu Jiu. O victorie meritată, de altfel, chiar dacă finalul a fost unul dramatic, ai noştri câştigând, ironia sorţii, la acelaşi scor cu care oltenii învinseseră în primăvară la Bacău.
Ştiinţa a condus mai tot timpul, a avut 9-6, apoi 14-12 la pauză, având un moment mai delicat când, la 19-16 pentru băcăuani, s-au ratat trei atacuri, gazdele preluând conducerea cu 21-20. Ştiinţa a egalat, a preluat din nou conducerea şi s-a impus absolut meritat, obţinând a cincea victorie consecutivă şi reintrând în cărţi cu drepturi depline pentru locurile de cupe europene.
Joi dimineaţă, delegaţia băcăuană va pleca spre Izvorani, unde vor înnopta pentru ca vineri dimineaţă să-şi ia zborul către o nouă victorie, în Belgia.
ENERGIA: Dragomir, Ciobanu – Florea (8), Kukrica (5), Iacob (5), Apolzan (3), Humberto (2), Novanc (2), Giotoiu (2), Savenco (1), Stojchevski (1), Păiuş, Truică. Antrenor: Vasile Stângă.
ŞTIINŢA: Tevzadze, Tamaş – Rotaru (8), M. Bondar (6), Dospinescu (4), Ghiţă (4), Grieze (3), Dinescu (3), Gurkovsky (2), Păunică, Moskalenko, Manea, Sipos, Iancu. Antrenor: Gabriel Armanu.

8 comentarii la „VICTORIEEEEE !!! Energia Tg. Jiu – Ştiinţa Bacău 29-30 (12-14)”

  1. Ce s-ar mai putea spune decat FELICITARI pentru aceasta mare victorie!
    Se pare ca echipa incepe sa se omogenizeze si putem sa ne gandim la rezultate si mai bune, nu de alta, dar locul Stiintei nu este la mijlocul clasamentului.
    Mult succes si in Europa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.