Oaspeţi de seamă la „Top Handbal”


După ce şi-a deschis porţile pentru cei mai mici handbalişti la începutul acestei luni, şcoala particulară „Top Handbal” a avut luni după-amiază musafiri de seamă. Astfel, la antrenamentele şcolii a participat directoarea tehnică a echipei naţionale de handbal feminin, Narcisa Lecuşanu, alături de co-fondatoarea asociaţiei „Top Handbal”, Gabriela Manea.
“Îmi plac foarte mult copiii. Am mai participat la o acţiune asemănătoare la Războieni, unde copiii au fost minunaţi, ca şi cei de aici. Era culmea să nu ajung la un eveniment de acest gen chiar la mine acasă. Sper să aibă timp, fiindcă este nevoie de multă răbdare când lucrezi cu juniorii. Gabriela Antoneanu Manea şi Gabriel Armanu ştiu cum e, cu toţii am trecut prin asta. Aceşti copii sunt norocoşi că pot fi antrenaţi de doi foşti mari jucători, cu experienţă bogată, adevărate modele frumoase“, a declarat Narcisa Lecuşanu.
La rândul său, Gabriela Manea a spus: “Această şcoală de handbal reprezintă un vis mai vechi al meu şi al lui Gabriel Armanu. Este o speranţă de a creşte cât mai mulţi copii şi de a-i duce la înalta performanţă.”

4 comentarii la „Oaspeţi de seamă la „Top Handbal””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.