Gheorghe Poenaru: „În prima repriză, jucătorii mei au crezut că se poate câştiga meciul doar mergând pe teren”


Antrenorul liderei seriei I din Liga a III-a ofta din greu la finalul meciului de la Piatra Neamţ. „Am ştiut că va fi un meci greu, dar nu de maniera asta. Sigur că rezultatul e cel mai important lucru şi mă bucur că l-am obţinut, în condiţiile în care nu ne-a fost uşor deloc. Sunt bucuros că am reuşit să întoarcem soarta jocului care, la un moment dat, părea destul de grea din punctul nostru de vedere. Sigur că la asta a contribuit şi terenul sintetic, dar cred că echipa a acuzat şi o stare de oboseală, inerentă la etapa în care suntem fiindcă, să nu uităm am jucat în afară de acest meci 11 jocuri aproape fără greşeală. Trebuie să ne mobilizăm la maxim pentru meciul de marţi, cu Cetatea Târgu Neamţ, după care vom analiza la rece lucrurile bune şi mai puţin bune pe care le-am făcut,” a declarat Gheorghe Poenaru.
Întrebat ce le-a spus la pauză jucătorilor săi, tehnicianul băcăuan a spus: „Am încercat să fiu calm, să-mi păstrez echilibrul, le-am spus că tot ce jucasem în prima repriză fusese greşit şi că trebuie să trecem la jocul nostru, să pună mai mult suflet, să alerge mai mult, fiindcă niciun meci nu se câştigă fără efort.”
Referitor la prima repriză slabă a echipei sale, Gheorghe Poenaru a precizat: „Probabil că una din cauze a fost şi subestimarea adversarului. Eu mă aşteptam la entuziasmul adversarilor noştri, având în vedere tinereţea jucătorilor şi motivaţia pe care o au, ei pregătindu-se pentru prima echipă. Ei au reuşit să se autodepăşească în prima parte, fiindcă noi nu le-am pus probleme deosebite, dat fiind faptul că, în prima repriză, jucătorii mei au crezut că se poate câştiga meciul doar mergând pe teren.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.