Incidentele de la Baza Nautică Şerbăneşti, aspru sancţionate


Comisia de disciplină din Cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bacău a analizat miercuri incidentele petrecute sâmbăta trecută, la partida de Liga a IV-a dintre CS Consart Şerbăneşti şi CS Dofteana, soldate cu lovirea de către suporteri a unor oficiali ai oaspeţilor. Astfel, comisia a sancţionat clubul Consart cu interzicerea dreptului de organizare a jocurilor pe teren propriu pentru 4 etape şi o penalitate de 1000 lei, deoarece clubul este în stare de recidivă, după problemele similare de la jocul cu Biruinţa Bacău, din 25 septembrie.
De asemenea, comisia a decis amânarea deciziei referitoare la omologarea cu 3-0 pentru oaspeţi a partidei S.C. II Bacău – AS Filipeşti (3-0 pe teren), deoarece echipa băcăuană a prezentat mai multe probe din care reiese faptul că arbitrii întâlnirii au notat greşit schimbările !

2 comentarii la „Incidentele de la Baza Nautică Şerbăneşti, aspru sancţionate”

  1. O surpriza neplacuta. Am fost si eu legitimat la Consart (Dinamo) Bacau cativa ani, dar atunci nu se intampla asa ceva pe Baza Nautica… Pacat. De fapt, care e miza la meciurile astea ???

    1. Nu cred că de miză e vorba, ci de alte… hai să le spunem „calităţi” ale spectatorilor de acolo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.