Prima şcoală privată băcăuană de handbal şi-a început activitatea


Prima şcoală particulară de handbal din Bacău şi-a deschis porţile, la sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Ştefan Cel Mare”. Fostele glorii ale handbalului băcăuan Gabriela Manea şi Gabriel Armanu, alături de băcăuanul Adrian Petrea (UCM Reşiţa), au pus bazele asociaţiei „Top Handbal”, care are drept scop promovarea handbalului juvenil şi nu numai.
„Avem acest plan de mai multă vreme şi ne propunem să creştem copii sănătoşi pentru handbal şi pentru sport, în general. Nu ne axăm neapărat pe handbal, iar dacă ei nu au calităţile necesare pentru asta, îi vom îndruma către alte sporturi. Vom lucra cu grupe de 15-16 copii, pe diferite categorii de vârstă şi vom încerca să punem bazele unui viitor frumos al handbalului din Bacău”, a declarat Gabriel Armanu.
Pentru început, şcoala „Top Handbal” se adresează copiilor din clasele II-IV, primul obiectiv fiind participarea, în anul următor, la competiţiile de minihandbal. Antrenamentele au loc la sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Ştefan Cel Mare” sub coordonarea a două nume mai mult decât sonore: Gabriel Armanu (antrenor principal Ştiinţa MD Bacău) şi Alexandru Axinte (lector EHF).
Până la lansarea site-ului şcolii, persoanele interesate pot lăsa mesaje pe BacăulSportiv.ro.

6 comentarii la „Prima şcoală privată băcăuană de handbal şi-a început activitatea”

  1. bine ca este Scoala privata in Bacau daca si asa clubul da faliment..desfiinteaza echipe..oricum super antrenori 🙂

  2. Ne pare rau, dar grupa cu care si-a inceput activitatea aceasta scoala incepe cu anul 1999 pana in 2003. Recomandarea mea este ca poti merge la Css Bacau daca doresti sa practici acest sport. Ei au mai multe grupe si sigur una din ele include si anul 1995

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.