Avancronică: ŞTIINŢA MD BACĂU – HCM CONSTANŢA (livescore pe BacăulSportiv.ro duminică, de la ora 11)


Sala sporturilor din Bacău se pregăteşte de un nou derby handbalistic, fiindcă în municipiul de pe Bistriţa vine însăşi campioana Ligii Naţionale la handbal masculin, HCM Constanţa. Dobrogenii par a fi în revenire de formă după demiterea antrenorului Jovica Cvetkovic, dar nu trebuie uitat că au disputat joi seara un meci extrem de solicitant în Liga Campionilor, cu Bosna Sarajevo. Mai mult, palmaresul întâlnirilor de la Bacău este favorabil Ştiinţei, chiar dacă ultimul meci oficial dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate. În august, la Cupa Municipiului Bacău, băcăuanii s-au impus clar în faţa constănţenilor dar e clar că duminică datele problemei vor fi cu totul altele.
Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău vine după primul succes în deplasare, la CSM Bucureşti, şi îşi doreşte un nou succes, care să-i menţină în cursa de urmărire a locurilor de cupe europene. Golgeterul Marius Bondar va reveni după o absenţă de două luni şi, chiar dacă nu va fi în plenitudinea forţelor fizice, ar putea aduce un plus important echipei pregătite de Gabriel Armanu şi Adrian Brezan.
Marele atu al Ştiinţei îl reprezintă, însă, publicul său care, fără îndoială, va umple sala şi îşi va purta favoriţii spre victorie. Cu răbdare, fără admonestări premature, gratuite şi inutile şi mai ales fără sfaturi tactice din tribună.
Partida dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi HCM Constanţa va începe duminică, la ora 11.00, nu este televizată, iar preţul biletului de intrare este de 5 lei.
Vom reveni în cursul zilei de sâmbătă cu declaraţii din cele două tabere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.