Avancronică: Rapid CFR Suceava – FCM Bacău (8 octombrie, ora 15)


Lidera seriei I din Liga a III-a la fotbal se deplasează vineri la Suceava, pe un teren unde concitadina Sport Club a pierdut fără drept de apel în urmă cu o lună. De atunci, însă, gruparea suceveană a intrat pe o pantă descendentă, culminând cu demisia antrenorului Bogdan Tudoreanu, înlocuit cu Ion Buzoianu.
Referitor la partida de la Suceava, antrenorul principal al echipei FCM Bacău a declarat:„Ne aşteaptă un meci greu, poate cel mai greu meci în deplasare din acest tur de campionat. Vom întâlni o echipă bună, care a avut nişte rezultate contradictorii vizavi de valoarea jucătorilor care o compun. Suntem conştienţi că ei vor încerca să şteargă imaginea pe care şi-au creat-o în ultimele meciuri, dar eu am încredere în jucătorii noştri şi în faptul că ambiţia noastră o poate depăşi pe a lor.”
În ceea ce priveşte efectul produs de schimbarea de antrenor de la echipa suceveană, Gheorghe Poenaru a spus: „Eu unul sper ca acest lucru să le producă un şoc negativ dar, aşa cum am mai spus, Rapid CFR Suceava e o echipă care poate învinge pe oricine.”
Formaţiile probabile
Rapid CFR Suceava: Gavriloaia – Oniu, Sevaciuc, Sava, Pantea – Apetri, Brânză, Şuleru, Plămadă – Romaniuc, Tomescu. Antrenor: Ion Buzoianu.
FCM Bacău: Stamatin – Codreanu, Lozneanu, Ursu, Eudean – Apostol, Apostu, Menghia, Doboş – Vraciu, Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
Arbitru: Claudiu Ştefănuţi (Năsăud). Asistenţi: Paul Tamaş şi Mihai Marica (ambii din Bistriţa). Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Matei Botezan (Tg. Mureş).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.