Gligore Czari: „Dacă Armanu e lăsat să lucreze şi are linişte la echipă, poate face o echipă competitivă”


Antrenorul vicecampioanei UCM Reşiţa era mulţumit după victoria de la Bacău, care menţine echipa bănăţeană în cursa pentru titlu, precizând şi punctele forte ale echipei sale din jocul de vineri seara.
„Mă bucur pentru victorie, pentru cele două puncte. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus şi pentru ambiţia cu care s-a jucat. Ca de obicei, partidele dintre Bacău şi Reşiţa au fost tot timpul disputate şi a fost un spectacol plăcut publicului. Apărarea a mers bine la noi, a funcţionat. Dacă până acum am avut în primele patru etape un început de joc mai puţin bun, de data aceasta ne-am impus încă de la început şi am dominat de la început până la finalul partidei. Am început bine jocul şi am avut un portar, Antonaru, care a prins o zi bună. A fost acolo când a trebuit, ne-a ajutat cu câteva parade foarte bune, pe mingile apărate de el am reuşit să ne distanţăm. Îmi pare rău de relaxarea din ultimele minute, când am dat posibilitatea echipei gazdă să se apropie de noi. Ne aşteaptă un campionat greu, următoarele meciuri sunt foarte dificile”, a spus Gligore Czari la finalul partidei.
Tehnicianul reşiţean a refuzat să comenteze jocul băcăuanilor, dar a precizat: „Vreau să urez succes echipei locale şi să ajungă acolo unde îi este locul. An de an au jucat în cupele europene şi îl ştiu pe Gabi şi ştiu că face eforturi mari ca echipa să joace bine. Dacă este lăsat să lucreze şi are linişte la echipă, poate face o echipă competitivă.”

Un comentariu la „Gligore Czari: „Dacă Armanu e lăsat să lucreze şi are linişte la echipă, poate face o echipă competitivă””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.