Declaraţii după Aerostar – SC Bacău 1-4


Ciprian Panait (SC Bacău): „Sunt bucuros pentru rezultat, unul care ne dă încredere pentru viitor, e prima victorie în deplasare din acest campionat şi aveam mare nevoie de ea. E o victorie care ne dă confortul pregătirii următoarelor meciuri, care a adus încă un plus în jocul nostru şi care ne situează pe un loc care e întâmplător în momentul acesta, pentru că suntem încă departe de ceea ce-mi doresc eu şi de ceea ce ne dorim să facem la acest club.Mă bucur că presa-şi face datoria şi e gardianul nostru din toate punctele de vedere. Îmi pare rău şi sunt dezamăgit pentru că am luat gol.”
Gogu Munteanu (Aerostar): „Ştiam cum joacă adversarii noştri de azi, dar până la urmă experienţa şi diferenţa de valoare şi-au spus cuvântul. O echipă cu 9 jucători sub 21 de ani nu poate emite pretenţii în faţa unei echipe cu jucători care au jucat în primele două eşaloane. Scorul reflectă realitatea, mă bucur pentru jucătorii mei fiindcă, odată cu acest joc, au căpătat o experienţă. Sper ca în jocurile următoare să eliminăm greşelile individulae, care au făcut şi azi să luăm atâtea goluri.”

2 comentarii la „Declaraţii după Aerostar – SC Bacău 1-4”

  1. chiar nu va e rusine ??? chiar atat de nesimtiti puteti sa fiti??? oare ce a vb goian cu voicu in urma cu cateva zile chiar inainte de meciul direct ,.,,,,,blatistilor…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.