Gligore Czari: „Publicul băcăuan este un bun cunoscător de handbal şi devine al optulea jucător al Ştiinţei”


Cu câteva zile înaintea marelui meci dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi UCM Reşiţa, antrenorul principal al echipei reşiţene ne-a acordat un interviu despre partida de vineri seara.
Rep.: Cu ce gânduri veniţi la Bacău ?
Gligore Czari: Ştim că ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar concepţia noastră de joc este ca, odată intraţi în teren, să câştigăm indiferent de cine se află în faţa noastră. În primul rând, vrem să facem un joc bun, pentru că ultimele noastre jocuri nu au fost strălucite şi să intrăm pe un trend ascendent, fiindcă ne aşteaptă un program competiţional dificil şi încărcat.
Rep.: Cum comentaţi ora la care se va desfăşura meciul ?
G.C.: Este decizia federaţiei şi nu o comentez. Dacă trebuie să jucăm handbal şi la miezul nopţii aşa vom face, fiindcă pentru asta suntem plătiţi.
Rep.: Vă e teamă de presiunea publicului băcăuan ?
G.C.: Meciurile dintre Reşiţa şi Bacău au fost întotdeauna frumoase, din păcate arbitrii au mai stricat jocul, lucru care sper să nu se întâmple şi de această dată. Publicul băcăuan este un bun cunoscător de handbal şi eu cred că îşi ajută foarte mult echipa, mai ales când joacă acasă, dar şi în partidele din deplasare, după câte am văzut. Pot să spun că e al optulea jucător al echipei.
Rep.: Unde credeţi că se va face diferenţa între cele două adversare de vineri?
G.C.: Ne cunoaştem foarte bine, jucăm de atâţia ani împreună şi toate meciurile au fost strânse, atât la Reşiţa, cât şi la Bacău. Diferenţa ar putea fi făcută de un plus de experienţă pe care-l au jucătorii noştri însă, la fel de bine, Bacăul are doi portari buni.
Rep.: Cum comentaţi debutul de campionat al Ştiinţei?
G.C.: Este o surpriză pentru mine dar, aşa cum am mai declarat, este un campionat foarte echilibrat şi orice echipă poate produce surprize. Îmi pare rău pentru Bacău, au avut trei jocuri în deplasare din patru şi încă nu li s-a legat jocul. Oricum, locul Bacăului nu este acolo unde se află acum, e o echipă cu pretenţii, obiectivul lor normal fiind participarea în cupele europene. Am urmărit jocul lor de la Satu Mare, unde au prins o zi mai puţin bună, dar îi felicit pentru meciul pe care l-au făcut la Suceava. Acolo, au făcut un joc extraordinar, păcat că n-au reuşit să scoată măcar un punct, poate că şi ultima fază era de comentat, dar n-o comentez. S-au bătut pentru fiecare minge şi mi-a plăcut mult jocul lor.
Foto: ucmsport.com

Un comentariu la „Gligore Czari: „Publicul băcăuan este un bun cunoscător de handbal şi devine al optulea jucător al Ştiinţei””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.