Gabriel Armanu: „În orice meci dintre Bacău şi Suceava, detaliile fac diferenţa”


Duminică seara e derby-ul Moldovei la handbal masculin, despre care antrenorul principal al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău a declarat: „Ne cunoaştem foarte bine şi, aşa cum am mai spus-o, la un meci între Bacău şi Suceava detaliile vor face diferenţa. În momentul în care vom reuşi să avem procentaje foarte mari la finalizare, pentru a nu le da adversarilor ocazia de a ne alerga foarte mult pe contraatac şi faza a doua, ne va fi mai uşor. În orice caz, situaţiile de superioritate, respectiv inferioritate, vor face diferenţa.”
Referitor la faptul că, şi în amicalul cu CSU Galaţi, interii au înscris destul de greu, Gabriel Armanu a spus: „Deşi am tras numeroase semnale de alarmă, avem în continuare aceeaşi problemă. Uşor-uşor încep să mă îndrept către alţi jucători din echipa noastră, care nu au talia celor doi interi stânga dar vor încerca să-i suplinească la un nivel cât mai bun. Nu mai pot sta să aştept greşelile lui Moskalenko şi Dinescu şi să-i tot schimb între ei. Voi căuta alte soluţii, unele improvizaţii poate, care nu ne dau aceeaşi siguranţă, dar vreau să încerc şi altceva. „

7 comentarii la „Gabriel Armanu: „În orice meci dintre Bacău şi Suceava, detaliile fac diferenţa””

 1. Pai normal ca lipsa lui Iacob va face diferenta!
  Cu Sandu Iacob PE TEREN, Stiinta a pierdut INTOTDEAUNA la Suceava!!! Plus ca anul trecut tot el a mai ratat si vreo 2 de 7 metri prin ultimele minute. Fara Iacob, s-ar putea sa avem totusi o sansa de data asta……..

 2. Am incredere in antrenorul nostru si in echipa noastra. Iacob daca nu dorea multi bani si poate alta vila ramanea la bacau. Hai stiinta

 3. iacob nu a fost dorit la echipa…nu a cerut mai multi bani..este o mare minciuna!
  se vede foarte clar ca avem nevoie de iacob doar cine e prost si rau intentionat NU VREA sa vada…valoarea lui iacob e incontestabila…aveti mult de mancat ca sa ajungeti la valoarea lui si poate de asta vorbiti urat despre el..jigodiilor!

 4. Luati bataie la Suceava. Am vazut echipa voastra la turneele amicale si mi se pare mult mai slaba decat anii trecuti. Oricum eu va urez succes.

 5. numai lingaii lui armanu pot vorbi urat de Sandu
  fara el Stiinta nu ajungea unde a ajuns
  intrebare : cine era cel mai aplaudat jucator la inceputul meciurilor ?
  raspuns pentru fraieri, armanu si licuriciul de primar : Sandu Iacob
  P.S. vila si-a facut-o prin munca lui (pt.cei care nu stiu, el a jucat si in Germania pe bani adevarati)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.