Lista lui Panait: nocturnă pe „Letea”, teren sintetic, cabinet medical şi cantină proprie


Antrenorul formaţiei Sport Club Bacău visează frumos. El crede că echipa pe care o antrenează va promova în 2-3 ani în Liga I şi îşi doreşte o bază sportivă la standardele primului eşalon.
„Când am venit la Bacău, am cerut două lucruri: terenuri de antrenament şi jucători. Jucătorii mi i-am adus, terenurile de antrenament există, numai că, în acest moment, trebuie să mă concentrez foarte mult împreună cu staff-ul şi conducerea asupra celorlalţi factori care converg spre performanţă. Îmi doresc foarte mult să am condiţii de refacere, lucru de care nu beneficiez în prezent. De asemenea, îmi doresc o cantină proprie, pentru a lua masa cu jucătorii ori de câte ori este necesar. Îmi mai doresc un cabinet medical dotat, care să-mi permită să am jucătorii tot timpul la un nivel fizic optim. Totodată, vreau să aduc în staff-ul meu un metodist, care să se ocupe de probleme de strategie în pregătire şi mai doresc să lucrez cu un psiholog”, a declarat Ciprian Panait.
Tehnicianul SC Bacău a mai spus că va fi demarat un proiect pentru renovarea Bazei „Letea”: „Pe lângă ce vedeţi acum aici, avem acceptul pentru proiectarea unui teren sintetic, de dimensiuni 40×65, care va fi construit în locul terenului de bitum şi care va ajunge până la 2 metri în spatele porţii terenului mare. Va fi un teren dotat cu nocturnă şi cu iarbă sintetică de ultimă generaţie.” Ciprian Panait a precizat că şi terenul principal al bazei va fi dotat cu instalaţie de nocturnă, în special pentru antrenamente, adăugând despre proiectul de reamanajare al complexului că este unul „fabulos”.

4 comentarii la „Lista lui Panait: nocturnă pe „Letea”, teren sintetic, cabinet medical şi cantină proprie”

  1. eu zic mai cipriane sa revii cu picioarele pe pamant cu proiectul „fabulos”. dar de la vorba la fapta e vreme lunga. noi, bacauanii, auzim la promisiuni de 6 ani de ni s a acrit….

  2. nocturna se va pune…Primaria are banii…si de renovarea stadionului se face imediat…numai sa fie banii !!!EU zic ca daca promoveaza in Liga 2 sigur se va face orice ca baza sa fie dotata adecvat !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.