Ciprian Panait: „Încă nu am un contract cu Sport Club Bacău”


Deşi a recunoscut faptul că FCM Bacău are prima şansă la promovarea în Liga a II-a, Ciprian Panait îşi doreşte ca formaţia pe care o conduce să fie considerată echipa-fanion a Bacăului.
„Avem posibilităţile şi organizarea necesare să fim echipa-fanion a oraşului, fiindcă suntem Sport Club Municipal şi suntem o echipă susţinută de fanii noştri”, spus antrenorul principal de la Sport Club Bacău.
În ceea ce priveşte pregătirea jocurilor de campionat, tânărul tehnician are o abordare nouă: „Vreau să demonstrez că se poate şi altfel, adică fără cantonamente înainte de meci. Am un lot de 25 de jucători, în care eu am încredere, iar în momentul când unul dintre ei nu e la un nivel optim, am un altul de o valoare apropiată care poate intra şi îşi va face treaba mai bine decât celălalt.”
Ciprian Panait este convins că, chiar dacă S.C. Bacău nu va promova la finele acestui sezon, proiectul început în această vară nu va fi abandonat: „Am acceptat să vin şi să rămân aici, pentru că am avut în faţă un proiect viabil, solid şi de viitor.”
În acest context, am dorit să aflăm pe ce perioadă se întinde contractul său cu gruparea băcăuană, răspunsul fiind mai mult decât interesant: „Pot să vă spun că, până în acest moment, nu am un contract, pentru mine nu e nicio problemă, se poate verifica. Nu am avut timp pentru asta şi nu contractul meu este important”, a declarat Ciprian Panait, din a cărui afirmaţie s-ar fi putut deduce că prezenţa sa pe banca tehnică a Sport Clubului n-ar fi tocmai regulamentară. El a precizat, însă, că la Federaţia Română de Fotbal este înregistrat un contract, pe baza căruia poate sta pe banca echipei băcăuane.

2 comentarii la „Ciprian Panait: „Încă nu am un contract cu Sport Club Bacău””

  1. Poate ne spune si noua despre ce proiect e vorba… sau e secret? ca nu prea se vede nimic din proiectul ala….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.