Daniel Scânteie: „Meciul FCM – Sport Club se joacă pe Municipal”


Clubul FCM Bacău a primit vineri, 10 septembrie, o adresă din partea municipalităţii, în care este invocată starea precară a tribunelor stadionului „Municipal”, care ar pune în pericol siguranţa spectatorilor, fapt ce ar necesita reparaţii capitale urgente.
Conform preşedintelui FCM Bacău, Daniel Scânteie, adresa este datată 20 august 2010 şi mai precizează că actualul utilizator al arenei va fi înştiinţat în timp util cu privire la începerea unor eventuale lucrări.
„Noi le-am semnalat înainte de începerea campionatului calitatea slabă a lucrărilor de hidroizolaţie efectuate anul trecut şi faptul că apa se infiltrează la îmbinările dintre plăcile de beton. Această adresă este, probabil, un răspuns la sesizarea noastră, dar nu cred că se pune problema începerii unor lucrări peste noapte, mai ales că, în conformitate cu contractul în baza căruia utilizăm baza, ei nu pot face niciun fel de intervenţie fără acordul nostru. În aceste condiţii, meciul de vineri se va desfăşura pe stadionul Municipal”, a declarat Daniel Scânteie.
Interesant e faptul că toată această tevatură s-a iscat cu exact o săptămână înainte de derby-ul dintre FCM şi Sport Club, din cadrul etapei a IV-a a Ligii a III-a, partidă programată pe stadionul „Municipal”.

4 comentarii la „Daniel Scânteie: „Meciul FCM – Sport Club se joacă pe Municipal””

  1. Gugustiucul zicea ca face un stadion nou prin cartierul CFR. Probabil c-o fi vreo constructie subterana de vreme ce nu l-am vazut!

  2. ce masinarii ieftine fac si nenorocitii de la FCM. Iau o scrisoare de o luna zic ca’i de azi apoi zic ca stai ca nu’i. ar trebui sa incepem sa tinem cu aerostaru’

  3. E datata din august, adica atunci a fost scrisa. A fost trimisa la FCM abia vineri, inelegi Taloblong?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.