Gheorghe Poenaru: „Mi-a fost teamă de starea fizică a jucătorilor, dar cu toţii au făcut un joc bun”


După ce-a de-a treia victorie consecutivă din campionat, antrenorul principal al echipei FCM Bacău, Gheorghe Poenaru, a declarat: „A fost un meci foarte greu, împotriva unui adversar care şi-a vândut scump pielea şi care a jucat cu multă determinare. Rezultatul este unul just, am făcut un joc bun, în care am condus la pauză, am fost egalaţi împotriva cursului jocului printr-o execuţie de excepţie, după care noi am marcat din nou, apoi gazdele au exercitat o anumită presiune, iar pe acest fond noi am mai ratat două bune ocazii. E un rezultat foarte bun şi foarte important pentru noi.”
Tehnicianul băcăuan a amintit şi condiţiile speciale în care s-a desfăşurat meciul de la Galaţi, pe o suprafaţă sintetică. „Pentru mulţi jucători, a fost primul meci pe un asemenea teren şi nu-i uşor să joci cu o minge specială pentru o astfel de suprafaţă, care are alte coordonate şi alte caracteristici faţă de iarbă. Să nu uităm că veneam după un meci epuizant de cupă şi mi-a fost puţin teamă vizavi de starea fizică a jucătorilor, dar spre bucuria mea, ei s-au dăruit şi au făcut un joc bun”, a declarat Gheorghe Poenaru pentru Bacăul Sportiv.

Un comentariu la „Gheorghe Poenaru: „Mi-a fost teamă de starea fizică a jucătorilor, dar cu toţii au făcut un joc bun””

  1. Sunteti singura echipa din liga 3-a care se deplaseaza cu o zi inainte de ziua meciului deci v-ati odihnit.pacat ca reprezentati un tractorist.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.