Ştiinţa II MD Bacău – Universitatea Galaţi 26-22 (8-9)


Tinerii handbalişti de la echipa secundă a Ştiinţei au disputat miercuri ultimul joc amical dinaintea startului sezonului oficial, în compania unui adversar puternic, Universitatea Galaţi.
După o primă repriză săracă în realizări tehnice şi goluri, la capătul căreia oaspeţii conduceau cu un gol, băcăuanii au revenit în debutul reprizei secunde, înscriind chiar şapte goluri consecutive fără a primi vreunul, între minutele 35 şi 44.
E-adevărat că şi „celebrul” cuplu de arbitri romaşcani Murariu-Tabacariu s-a dat din nou în spectacol, simţind nevoia să dea o mână de ajutor gazdelor, fapt ce l-a înfuriat teribil pe antrenorul gălăţean Mihai Pantea, care şi-a retras echipa de pe teren în minutul 44. A fost nevoie de intervenţia lui Dorel Sanie pentru ca gălăţenii să revină de la vestiare şi să termine partida, câştigată în final de elevii lui Nicolai Gomeniuc.
Marcatori
Ştiinţa II: Bulov (12), Macovchin (3), Corotcov (3), Sipulin (2), Carali (2), Jidobin (2), Povolocico (1), Beleaev (1).
Univ. Galaţi: Raţă (6), Tudorache (4), Cobuz (3), Bursuc (3), Grigore (2), Aniţa (1), Bute (1), Taranovschi (1), Anghel (1).
Sâmbătă, 11 septembrie, Ştiinţa II MD Bacău va juca la Iaşi, în prima etapă a Diviziei A, cu Politehnica, de la ora 11.

2 comentarii la „Ştiinţa II MD Bacău – Universitatea Galaţi 26-22 (8-9)”

  1. Multumim vasluianule pentru interesul aratat fata de sportul bacauan. Esti deja pe al doilea site de sport bacauan in care faci commenturi. Ce sa faci, daca de acolo de unde esti tu stati la pamant cu sportul, inclusiv cu mediatizarea 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.