Florin Grapă: „Suntem pe drumul cel bun”


La finalul ultimului meci din cadrul Cupei Municipiului Bacău la volei feminin, antrenorul Ştiinţei Municipal Bacău, Florin Grapă, a declarat: „Sunt mulţumit parţial de ceea ce am realizat la acest turneu, suntem pe drumul cel bun. Va depinde în primul rând de mine, dar şi de echipă, să continuăm pe acest drum. Cât priveşte victoria de azi cu Dinamo, ele au fost în formaţie incompletă, fiindcă mai sunt două străine care nu au fost la Bacău iar Hâncu e accidentată. Nu aceasta e faţa echipei Dinamo, să nu ne umflăm prea devreme, fiindcă Dinamo e o echipă adevărată. „
Întrebat dacă e mulţumit de felul în care noile achiziţii s-au integrat în echipă, Florin Grapă a spus: Parţial da, fiindcă mai e puţin de lucru, mă refer aici la Ekaterina Ripnaia. Ea are, însă, circumstanţe atenuante, e tânără, are numai 20 de ani. Şi Tania Lupu va fi o jucătoare bună.”

Un comentariu la „Florin Grapă: „Suntem pe drumul cel bun””

  1. Va fi un campionat slab,extrem de slab in care ne vom face de ras dar mai ales. Dinamo in champion league,unde nu cred ca vor castiga vreo partida.dinamovistele vor lua maxim 2 seturi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.