Ionuţ Lupescu a vizitat selecţionata U-16 a Bacăului


După aterizarea pe aeroportul din Bacău cu echipa naţională, directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, s-a deplasat la Moineşti, la invitaţia preşedintelui AJF Bacău, Cristian Sava.
Lupescu a vizitat cantonamentul selecţionatei U-16 a judeţului Bacău, care a susţinut şi un meci de verificare cu formaţia de Liga a IV-a CSM Moineşti, încheiat la egalitate, 1-1.
În conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Moineşti, directorul general al FRF a mulţumit preşedintelui AJF Bacău, antrenorului Giani Florian şi autorităţilor locale pentru sprijinul acordat selecţionatei băcăuane, care va începe campionatul pe 19 septembrie.
„Scopul acestei competiţii destinate selecţionatelor sub 16 ani ale judeţelor este de a creşte valoarea fotbalului juvenil. Practic, această selecţionată de aici este echipa naţională a Bacăului la 15 ani, care va evolua împotriva echipelor naţionale ale altor judeţe. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut aici şi se vede că acolo unde oamenii pun pasiune şi seriozitate, se pot face lucruri bune”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.