Din-Dinu arbitrează Ştiinţa la debutul sezonului


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău debutează în noua ediţie de campionat sâmbătă după-amiază, la Baia Mare, împotriva lui Minaur. Deşi băcăuanii au solicitat disputarea partidei vineri după-amiază sau sâmbătă dimineaţă, conducerea maramureşenilor a fost inflexibilă, programând jocul sâmbătă, de la ora 17.00
Federaţia Română de Handbal a anunţat şi delegările pentru runda inaugurală a Ligii Naţionale, meciul dintre Minaur şi Ştiinţa urmând să fie arbitrat de cuplul considerat cel mai valoros din România, alcătuit din Constantin Din şi Sorin Dinu.
Plecarea echipei băcăuane spre Baia Mare este prevăzută pentru vineri dimineaţă, până atunci trupa pregătită de Gabriel Armanu urmând să susţină un joc-şcoală cu formaţia secundă a clubului.

10 comentarii la „Din-Dinu arbitrează Ştiinţa la debutul sezonului”

  1. Misule nu ma intelege gresit!m’am referit ca sunt si altii care ar vrea sa mearga dar nu dispun de banii astia…si sa fim seriosi acuma ca daca se dorea galerie putea sa dea si clubul transport asa cum a fost la Cj!

  2. Hai ma poate ne strangem 4-5.. suport eu cheltuieli mai mari,dar sa fim ca numar mai multi…merg eu cu masina mea,nu santem macar 4 interesati ?

  3. Misule…oricum eu chiar daca as vrea sa vin cu tine…radu…si care mai sunt nu pot ca azi (joi) plec pana la Targoviste….si daca e sa vin la Baia Mare vin cu trenul din Brasov..noah ce sa’ti zic eu mai stiu care ar vrea sa mearga dar ar trebui sa’mi lasi un nr de tel sau un id de mess ca sa poata sa ia lumea legatura cu tine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.