Alexandru Buligan: „Ştiinţa Bacău e o echipă competitivă, cu jucători de foarte bună calitate”


La finalul Cupei Municipiului Bacău, antrenorul secund al campioanei HCM Constanţa, fostul mare portar al naţionalei, Alexandru Buligan, a declarat: „A fost o competiţie reuşită, în care toate echipele au încercat să facă ultimele retuşuri, cu două săptămâni înainte de începerea campionatului. În primul, vreau să felicit Bacăul, fiindcă a făcut un turneu extraordinar şi e clar că la ora actuală sunt mai buni ca noi, au demonstrat-o şi astăzi. Noi mai avem încă multe de făcut să încercăm să îndreptăm corabia, cum s-ar spune, fiindcă tot e echipa de la malul mării.”
Referitor la nivelul actual al handbalului românesc, tehnicianul constănţean a spus: „Nivelul calitativ a crescut, e clar, dovadă stau calificările echipei naţionale la campionatul mondial. Totuşi, mai e de lucrat pentru ca juniorii, copiii, generaţia de mâine să reprezinte un schimb viabil pentru cei de acum, iar cele două calificări la mondiale să nu fie doar o întâmplare.”
În ceea ce priveşte ambiţiile de clasare pe podium ale Ştiinţei, Alexandru Buligan a declarat: „Ei au demonstrat în cele trei zile de turneu că au o echipă competitivă, cu jucători de foarte bună calitate. Eu cred că este în puterea lor să demonstreze că formează o echipă care se poate lupta chiar şi pentru titlu.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.