Dinamo detonează bomba: Dinamo Municipal Braşov – HCM Constanţa 40-37 (19-18)


Puştii lui Dinamo au arătat astăzi că evoluţia din partida de ieri, cu Ştiinţa, n-a fost deloc întâmplătoare. Echipa pregătită de Eliodor Voica s-a instalat de la început la conducere, şi-a văzut de joc şi conducea la pauză la un gol. Publicul avea deja senzaţia de deja-vu, fiindcă şi ieri dinamoviştii conduceau la pauză, dar au cedat în faţa unei echipe mai experimentate. Cu toate că veteranii echipei n-au mai evoluat în ultima parte a jocului, tinerii jucători ai lui Voica au lăsat la o parte orice fel de trac în faţa adversarilor cu experienţă în Champions League şi, împinşi de la spate de un public entuziast, au produs marea surpriză a Cupei Municipiului Bacău. Excepţională a fost prestaţia portarilor dinamovişti, Drenceanu şi Balasz, al căror aport a fost decisiv în obţinerea succesului echipei lor.
„Un exemplu de dăruire, pe care-l voi folosi în discuţiile cu jucătorii mei”, a spus Vlad Caba, antrenorul echipei HC Odorhei. Senzaţionala victorie a lui Dinamo lasă deschisă lupta pentru cucerirea Cupei Municipiului Bacău, partidele de duminică dimineaţă anunţându-se incendiare.
Cât priveşte echipa campioană, cu siguranţă că antrenorul Jovica Cvetkovic şi-a băgat jucătorii într-o şedinţă prelungită.
Marcatori
DINAMO: B. Voica (8), Purcărea (7), Scripnic (6), Bosneac (5), Dragnea (4), Gaie (2), Băluţ (2), Bota (2), Capotă (1), Cojocaru (1), Santeiu (1), Rona (1).
HCM CONSTANŢA: Csepreghi (10), Toma (6), Stavrositu (5), Angelovski (3), Sabou (2), Mocanu (2), Mureşan (2), Onyejekwe (2), Buricea (2), Sadoveac (2), Schuch (1).

Un comentariu la „Dinamo detonează bomba: Dinamo Municipal Braşov – HCM Constanţa 40-37 (19-18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.