Egal promiţător: Sport Club Bacău – Ceahlăul Piatra Neamţ 0-0


Sport Club Bacău a remizat cu Ceahlăul, în partida amicală disputată vineri dimineaţă pe stadionul „Letea”, la capătul unui meci care i-a mulţumit pe tehnicienii ambelor combatante. Prima repriză a debutat furtunos, cu o lovitură liberă a pietrenilor, respinsă de sub transversală de Ignătescu, după care, mai bine de jumătate de oră, ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârşire. Deşi Ceahlăul a dominat teritorial, băcăuanii şi-au blocat foarte bine adversarii şi, în minutul 38, Petrea a fost la un pas să deschidă scorul cu un şut în diagonală de la 22 de metri. Oaspeţii au replicat două minute mai târziu, prin şutul lui Onciu, scos de Ignătescu şi cam atât pentru primul mitan.
Repriza a doua a fost una a schimbărilor, jocul s-a mai deschis, cu un plus de ocazii pentru băcăuani, care au trecut pe lângă gol prin Pintea (60), Adăscăliţei (69), Ungureanu (71), Bamba (77) şi Dobârceanu (85).
A fost un meci de verificare util ambelor echipe, iar lupta pentru promovare în prima serie a celui de-al treilea eşalon se anunţă aprigă.
S.C. BACĂU: Ignătescu – Dediu (Dobârceanu), Geamăn (Matei), Adăscăliţei, Banu – Doicaru (Bamba), Pintea – Vasiliu (Răduţoiu), Milovanovic (Pricop), Petrea (Drăgan) – Ungureanu (Roncea). Antrenor: Ciprian Panait.
CEAHLĂUL: Villadsen (Hărăguţă, Roheţki) – Nohai (Ţepeş), Forminte, Viţelaru (Ferariu), Dumitraş (Barna) – Bădescu, Achim (Margină), Onciu – Cebotaru (Bălţoi), Gafiţa (Hurdubei), Constantinescu. Antrenor: Marin Barbu.

Un comentariu la „Egal promiţător: Sport Club Bacău – Ceahlăul Piatra Neamţ 0-0”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.