Mai are cu cine juca FCM Bacău în cupă ?


În ziua în care Federaţia Română de Fotbal a anunţat partidele din cadrul fazei a IV-a din cadrul ediţiei 2010-2011 a Cupei României Timişoreana, Comisia de disciplină a forului suprem al fotbalului românesc a hotărât dezafilierea a nu mai puţin de patru cluburi!
Astfel, din cauza datoriilor enorme, pe care nu a făcut dovada că le-ar putea plăti, clubul Politehnica Iaşi a fost practic desfiinţat. „În baza articolului 40 din Regulamentul de Organizare Fotbalistică, cluburile care au debite restante la jucători şi antrenori, precum şi lipsa surselor de finanţare pentru participarea în competiţiile Federaţiei nu primesc drept de joc. În cazul unei asemenea decizii, cluburile în cauză pot depune recurs, dar acesta poate fi judecat doar vineri, pentru că luni, 23 august, trebuie să fie alcătuită componenţa seriilor din Liga 2 şi Liga 3″, a declarat Adrian Stângaciu, jurist în cadrul FRF, conform ediţiei online a cotidianului Adevărul.
În aceste condiţii, FCM Bacău ar avansa fără joc în faza următoare a Cupei României, ultima înainte de intrarea în competiţie a echipelor din Liga I.
Celelalte trei cluburi dezafiliate de Comisia de disciplină a FRF sunt Farul Constanţa, Arieşul Turda şi FC Baia Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.