Gheorghe Poenaru: „Nu s-a pus niciun moment problema învingătorului, ţin să felicit echipa gazdă”


Antrenorul Gheorghe Poenaru s-a declarat satisfăcut de rezultatul înregistrat de FCM Bacău în partida de cupă de la Huşi. „A fost un meci specific de cupă, de un mare angajament fizic. Ţin să felicit echipa gazdă, fiindcă a jucat fotbal, n-a făcut antijoc şi a evoluat în spiritul fair-play-ului. Problema învingătorului nu s-a pus niciun moment, chiar dacă în prima repriză n-am reuşit să marcăm, nici din penalty, însă în repriza secundă am reuşit să valorificăm o parte din numeroasele ocazii pe care ni le-am creat. Plusul de valoare şi experienţă pe care le-am avut faţă de adversari şi-au spus în cele din urmă cuvântul”, a declarat antrenorul băcăuan pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la jocul prestat de elevii săi, Gheorghe Poenaru a spus: „Sunt mulţumit, în condiţiile în care a fost primul meci oficial, iar deplasarea de la Bacău la Huşi a fost una destul de grea, mai ales din cauza căldurii. Una peste alta, important e faptul că ne-am îndeplinit obiectivul.”
Joi, de la ora 18.00, FCM Bacău va susţine un meci amical la Iaşi, cu Politehnica, partidă în care Gheorghe Poenaru va utiliza jucătorii care nu au evoluat sau au făcut-o mai puţin în jocul de la Huşi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.