Gheorghe Poenaru: „Avem o bancă bună, iar cei care vor înscrie, vor juca”


La fel ca şi omologul său, antrenorul principal al echipei FCM Bacău a opinat că temperatura ridicată şi-a pus amprenta asupra partidei: „Din punctul meu de vedere, a fost un meci bun de pregătire, în care am întâlnit un adversar bun, dar cred că cel mai mare adversar de astăzi a fost canicula. Ambele echipe şi-au văzut de joc şi a ieşit un spectacol destul de bun. Sigur că rezultatul contează mai puţin, în condiţiile în care am schimbat toată echipa şi am avut în teren chiar şi patru juniori, ei ne-au egalat în ultimul minut”, a declarat Gheorghe Poenaru pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la faptul că rezervele postului de atacant au înscris ambele goluri ale băcăuanilor, antrenorul FCM-ului a spus: „Ăsta e un lucru bun, înseamnă că avem o bancă bună, iar cei care vor înscrie cu siguranţă vor juca. Mă aşteptam la o evoluţie mai bună a echipei în partea a doua fiindcă de obicei, la asemenea meciuri, cei care vin de pe bancă tratează meciul mult mai serios decât cei care se cred titulari, sau poate şi răcoarea a făcut ca repriza a doua să fie mult peste prima repriză.”

3 comentarii la „Gheorghe Poenaru: „Avem o bancă bună, iar cei care vor înscrie, vor juca””

  1. a avut si SC Bacau meci – pe site-ul asta se face jurnalism sau servilism politic la sechelariu ?

    1. Deşi am solicitat acest lucru, nu mi s-a oferit nicio persoană de contact de la noua echipă. Nimeni nu a anunţat disputarea acestui meci, deci deduc că respectiva echipă are o manieră originală de comunicare cu media. Cât despre servilism faţă de unii sau alţii, e plină piaţa de experţi în domeniu, dacă aţi fi urmărit cu atenţie conţinutul site-ului, v-aţi fi convins că aici nu se practică partipriurile de acest tip.

      1. acum trebuie iertati si oamenii aia ca sunt prosti, nu prost-intentionati …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.