Gheorghe Poenaru: „Mă declar mulţumit de evoluţia echipei”


Antrenorul principal al echipei FCM Bacău a făcut, pentru bacaulsportiv.ro, o scurtă caracterizare a amicalului de la Botoşani: „A fost un meci bun de verificare pentru noi în care, deşi am primit rapid două goluri, am echilibrat jocul şi ne-am creat o mulţime de ocazii rarisime, din care n-am concretizat decât una. Eu mă declar mulţumit de partida de azi, împotriva unei echipe bune, şi asta în condiţiile în care nu am folosit toţi jucătorii de bază.”
Ştefan Apostol şi Cornel Codreanu, foşti componenţi ai grupării botoşănene, au rămas la Bacău, pentru a evita orice neplăcere care ar fi putut să apară. „Am decis de comun acord ca ei să rămână la Bacău deoarece, în condiţiile unui meci amical, s-ar fi putut declanşa anumite orgolii”, a spus Gheorghe Poenaru.
Referitor la cea mai nouă achiziţie a FCM-ului, mijlocaşul romaşcan Valentin Menghia, antrenorul băcăuan a declarat: „Eu l-am adus la FCM fiindcă îl cunosc, am mai lucrat cu el şi cred că ar putea fi un câştig real pentru echipă. Cât despre meciul de la Botoşani, el a jucat bine”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.