FC Botoşani – FCM Bacău 3-1 (2-1), în meci amical


Gazdele amicalului de pe „Municipalul” din Botoşani au început în forţă partida şi, în minutul 11, conduceau deja cu 2-0. Astfel, în minutul 5, Vrabie a înscris din 6 metri pentru ca, şase minute mai târziu, Tincu să transforme un penalty.
Băcăuanii nu s-au pierdut cu firea, au revenit în joc, Gheorghe Poenaru l-a introdus pe Huiban în locul lui Curiliuc şi, după ce Boghian şi Vraciu au ratat două ocazii uriaşe, a venit şi golul. În minutul 37, Huiban a finalizat cu un vole de la 16 metri o frumoasă acţiune colectivă a formaţiei băcăuane.
FCM Bacău a evoluat, în primele 45 de minute, în următoarea componenţă: Stamatin – Mihălăchioaie, Lozneanu, Ursu, Eudean – Curiliuc (min. 22 Huiban), Bursuc, Taban, Doboş – Vraciu, Boghian.
În repriza secundă, antrenorul Gheorghe Poenaru a schimbat aproape total garnitura, spre deosebire de gazde, care n-au efectuat nicio schimbare. În minutul 61, arbitrul a dictat cu uşurinţă al doilea penalty gazdelor, transformat de ex-băcăuanul Ionuţ Matei, după ce un atacant botoşănean „a căzut de bătrâneţe”, conform spuselor preşedintelui FCM Bacău, Daniel Scânteie.
Iată şi echipa băcăuană din repriza secundă: Roca – Bejan, Lupu, Agheorghiesei, Eudean – Lipovanu, Menghia, Puşcaşu, Întuneric – Huiban, Furtună.

3 comentarii la „FC Botoşani – FCM Bacău 3-1 (2-1), în meci amical”

  1. Daca, pe Intuneric si Furtuna, Lipovanu va freca Roca destul de tare, va iesi Scanteie. Asta ar putea sa o faca si Poenaru, Codreanu si Luncanu. Numai ca, daca apare Puscasu, vor avea probleme Lupu, Ursu si Bursuc, iar in cazul in care ii va impusca, va fi cautat Vraciu. Daca nu il vor gasi, ultima varianta, Apostol… Dincolo, il au pe Adascalitei si Popa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.