Infuzie de tineret la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău


Veşti foarte bune pentru handbalul masculin băcăuan: 14 tineri handbalişti din Republica Moldova, de la clubul HC Fortuna Chişinău, vor semna contracte cu Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Conducerea grupării băcăuane a început deja diligenţele pentru obţinerea certificatelor internaţionale de transfer, moldovenii urmând să devină jucători cu acte în regulă ai Ştiinţei la jumătatea lunii august.
„Este vorba de jucători valoroşi, toţi sunt născuţi în 1992 şi vreau să vă spun că cinci dintre ei se aflau în vederile celebrului antrenor rus Vladimir Maximov, pentru a fi luaţi la naţionala de tineret a Rusiei”, a declarat managerul Ştiinţei Bacău, Dorel Sanie, pentru bacaulsportiv.ro.
Tinerii handbalişti de la Chişinău au cetăţenia română, urmând a fi împrumutaţi timp de un an de zile la CSS Bacău. Ei vor evolua, în paralel, atât în campionatul naţional rezervat juniorilor I, cât şi în Divizia A.
„Cum calendarul campionatului de juniori şi cel al Diviziei A nu se suprapun, ne-am gândit că ar fi foarte bine pentru ei să aibă cât mai multe jocuri în picioare. De altfel, în competiţia juniorilor, eu am convingerea că CSS Bacău va lua o medalie în sezonul viitor”, a precizat Dorel Sanie.
Astfel, după un an de pauză, CSS Bacău va evolua din nou în cel de-al doilea eşalon handbalistic masculin.

9 comentarii la „Infuzie de tineret la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău”

  1. nea costine… esti naiv 🙂 … de fapt ca si ala de-l asculta pe sanie si pe apostol … adica romica 🙂 … nu sunt bani pentru prima echipa si se face si a doua…iuhuuu super management…

  2. nationala romaniei de tineret cu 4 bacauani in lot a pierdut cu 19-35 contra sloveniei. jenant ca au renuntat la gabi armanu inaintea acestei competitii.

  3. dap….fie vorba akm.. pentru noi CSS nu are bani dar na…shi ce daca suntem junioare 3 avem 2 cupe la bistrita am luat locu 1 pakat k nu avem sponsori :(( suntem o echipa buna…

  4. Cum de a fost posibil sa se creeze atatea facilitati pentru acesti tineri din Rep.MOLDOVA, iar pentru juniorii de valoare din Bacau se gasesc doar….scuze ?!?!!!!
    Acesti tineri mercenari cu CI de Romania,maine vor juca pentru…RUSSIA !!!
    Probabil Sanie si-a extins afacerile in strainatate,aici nu mai avea unde,dar nici cuvant de onoare dupa episodul OTTO HELL.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.