Gheorghe Poenaru va semna în curând cu FCM Bacău


Antrenorul Gheorghe Poenaru a lichidat conturile cu societatea comercială FCM Bacău S.A., având ca acţionar majoritar Consiliul local Bacău, cea care a decis retrogradarea, la masa verde, a formaţiei FCM Bacău. „Am primit o hârtie prin care sunt înştiinţat că respectiva societate comercială s-a dizolvat şi, în consecinţă, contractul meu îşi încetează valabilitatea. Oricum, e totală nebuloasă ce se întâmplă acolo”, a declarat tehnicianul băcăuan pentru bacaulsportiv.ro.
Poenaru va rămâne, mai mult ca sigur, antrenorul FCM-ului, cu diferenţa că echipa aparţine acum Asociaţiei Sportive FCM Bacău. „Ne-am înţeles, nu mai sunt neclarităţi, e doar o chestiune de zile până vom semna şi contractul”, a spus vechiul şi noul antrenor al lui FCM Bacău.

După toate probabilităţile, înţelegerea dintre gruparea băcăuană şi Gheorghe Poenaru va avea o durată de doi ani. „În ceea ce priveşte obiectivul, e clar că vrem să ducem mai departe numele acestei echipe de tradiţie, dar de promovare vom putea vorbi clar abia după ce vom şti bugetul şi lotul de jucători pe care ne vom baza în viitoarea ediţie de campionat”, a declarat antrenorul băcăuan.
FCM Bacău ar trebui să joace sâmbătă, în faza a II-a a Cupei României Timişoreana, cu Mondosport, dar nu e sigur că formaţia de Liga a IV-a se va prezenta, atât din motive financiare, cât şi din cauza faptului că nu a finalizat documentele de fuziune cu Sportul Răcăciuni.

Un comentariu la „Gheorghe Poenaru va semna în curând cu FCM Bacău”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.