Emoţii europene pentru Ştiinţa


Marţi la amiază, la Viena, la sediul Federaţiei Europene de Handbal, va fi efectuată tragerea la sorţi pentru primele tururi din cupele europene la handbal masculin şi feminin, mai puţin Liga Campionilor.
Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău se va afla în urna capilor de serie ai Cupei Challenge la handbal masculin dar, spre deosebire de ediţia trecută, când a intrat direct în optimi, echipa băcăuană va începe competiţia din faza şaisprezecimilor de finală. Sorţii le-ar putea aduce băcăuanilor adversari lejeri precum Spartak Varna (Bulgaria), Initia Hasselt (Belgia) sau HBC Bascharage (Luxemburg), dar şi formaţii mai tari, în frunte cu Partizan Belgrad (Serbia), RD Slovan (Slovenia) ori SKA Minsk (Belarus).
Referitor la tragerea la sorţi de marţi, i-am solicitat o predicţie managerului Ştiinţei. „Sincer mi-aş dori un adversar din Luxemburg, Belgia sau Grecia, fiindcă sunt ţări foarte frumoase şi civilizate şi nici echipele nu sunt foarte puternice. Nici Varna n-ar fi o variantă rea, deoarece e aproape. În ce priveşte echipele de evitat, nu mi-aş dori să jucăm cu o echipă din fosta Iugoslavie”, a declarat Dorel Sanie pentru bacaulsportiv.ro.

Un comentariu la „Emoţii europene pentru Ştiinţa”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.