Ploaie de goluri: FCM Oneşti – FCM Bacău 1-6 (0-4)

FCM Bacău a dat recital în cel de-al doilea amical al verii, susţinut în deplasare, pe terenul viitoarei colege de serie din Liga a III-a, FCM Oneşti. După numai zece minute, Boghian a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap, după o centrare a lui Luncanu. Nouă minute mai târziu, acelaşi Boghian a dublat avantajul băcăuanilor, cu un şut plasat din careul de 16 metri. În minutul 39, Boghian face hat-trickul, cu un lob peste portarul advers, de la 14 metri. În ultimul minut al primei reprize, Codreanu a stabilit scorul pauzei, cu un şut plasat de la 18 metri.
La zece minute după reluarea jocului, Luncanu a marcat al cincilea gol al FCM-ului, cu un şut plasat de la 14 metri, după centrarea lui Furtună. Gazdele au înscris golul de onoare cu cinci minute înainte de final, atunci când Botezatu a punctat cu un şut la rădăcina barei, de la 20 de metri. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Hrimiuc, în minutul 89, care a plasat balonul cu latul, de la 10 metri, pentru un 6-1 care nu mai necesită alte comentarii.
FCM Bacău s-a prezentat la Oneşti cu o echipă solidă, în care experienţa lui Codreanu, Apostol şi Doboş s-a îmbinat perfect cu tinereţea unor fotbalişti precum Luncanu, Vraciu sau Boghian.
FCM Oneşti : Bălan – Corman, Breniuc, Hanga, Talanca – Brăescu, Tofan, Sofronie, Talpan – Stratulat, Cr. Borcescu. Au mai jucat: Ştirbu, Baboi, Botezatu, Mihalache şi Despan. Antrenori: Florin Pavel şi Costică Ene.
FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioaie, Eudean, Aghirorghesei, Codreanu – Luncanu, Şt. Apostol, Taban, Doboş – Vraciu, Boghian. Au mai evoluat: Roca, Furtună, Întuneric, Puşcaşu, Huiban, Bejan şi Hrimiuc. Antrenor: Vasile Jercălău.

2 comentarii la „Ploaie de goluri: FCM Oneşti – FCM Bacău 1-6 (0-4)”

  1. Asta e echipa lui Sechelariu? Sau noua echipa a primariei? Ca nu mai inteleg, cand scrieti SC Bacau, SCM Bacau, FCM Bacau, ce sa mai inteleaga lumea. Nicio informatie clara.

    1. Deci SC Bacău (care momentan nu există din punct de vedere juridic) e finanţată de Consiliul local, iar FCM Bacău e formaţia lui Dumitru Sechelariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.