Trei turnee tari pentru Ştiinţa în luna august


În luna august, formaţia pregătită de Gabriel Armanu şi Adi Brezan va participa la trei turnee de pregătire. Primul va avea loc la Suceava, în perioada 5-7 august, este vorba de Memorialul „Mihai Mironiuc”, la care vor mai participa CSU Suceava 1, CSU Suceava 2, Universitatea Cluj, HC Odorhei şi Minaur Baia Mare.
Între 12 şi 14 august, băcăuanii au fost invitaţi la un turneu internaţional la Cluj-Napoca, unde vor evolua alături de echipa gazdă şi de două formaţii din Serbia şi Ungaria. Apoi, în perioada 20-22 august, va avea loc o nouă ediţie a Cupei Municipiului Bacău, la care au confirmat deocamdată participarea campioana HCM Constanţa şi HC Odorhei.
Au fost stabilite şi datele de disputare ale primelor patru etape din Liga Naţională la handbal masculin. Astfel, Ştiinţa va debuta în noul sezon la Baia Mare, cu Minaur, pe 4 septembrie după care, pe 8 septembrie, este programată o etapă intermediară în care băcăuanii vor juca acasă cu Poli Timişoara. Cea de-a treia rundă se va desfăşura pe 11 septembrie, atunci când elevii lui Gabriel Armanu se vor întoarce în nord-vestul ţării, de data aceasta pentru partida cu CSM Satu Mare. Va urma o pauză cauzată de o acţiune a echipei naţionale, etapa a IV-a urmând să aibă loc pe 25 septembrie, când Ştiinţa va juca din nou în deplasare, derby-ul Moldovei cu CSU Suceava.

Un comentariu la „Trei turnee tari pentru Ştiinţa în luna august”

  1. Directorul tehnic al Universitatii Suceava a anuntat in aceasta dimineata ca pivotul Dan Ilies, ce ultima data a jucat la Steaua MFA Bucuresti, a semnat un contract pentru o perioada de doi ani cu Universitatea. In varsta de 29 de ani, Ilies (foto, nr. 18) a ajuns la Suceava din postura de jucator liber de contract si s-a alaturat deja lotului echipei locale de handbal ce va pleca astazi in cantonament la Gura Humorului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.