Nicolas Vajou: „Păcat de această situaţie, fiindcă eu cred că Bacăul are tot ce-i trebuie pentru a susţine o mare echipă”

Singurul jucător străin din lotul echipei FCM Bacău, fundaşul francez Nicolas Vajou, este dezamăgit de turnura pe care a luat-o situaţia de la clubul băcăuan, respectiv retrogradarea, la masa verde, în Liga a III-a: „Cred că e regretabil, fiindcă un oraş ca Bacăul are tot ce-i trebuie pentru a susţine o mare echipă de fotbal. În aceste condiţii, e păcat că factorii de decizie nu au reuşit să ajungă la un acord, pentru a ridica această echipă. În felul acesta, toată lumea nu are decât de pierdut.”
Referitor la viitorul său fotbalistic, fotbalistul francez a spus: „Acum, că voi deveni liber de contract, probabil că voi pleca spre o altă destinaţie, dar o voi face în urma unei analize atente. Sigur că dacă voi primi o ofertă avantajoasă de la o nouă echipă de aici, nu exclud nicio eventualitate.”
Nicolas Vajou a ţinut să transmită un mesaj iubitorilor de fotbal băcăuani: „În aceste momente grele pentru fotbalul băcăuan, vreau să le transmit suporterilor să nu-şi piardă credinţa şi încrederea în oraşul şi echipa lor. Cred că orice problemă îşi are rezolvarea, iar dacă toată lumea va fi unită, nu văd niciun motiv pentru care Bacăul să nu revină unde-i este locul, adică printre marile echipe ale României. Vreau, pe această cale, să le mulţumesc tuturor băcăuanilor şi suporterilor noştri şi le transmit că, indiferent dacă voi rămâne sau nu aici, nu-i voi uita. Le mulţumesc din suflet! „

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.