Handbal feminin: Au spulberat Rapidul !


Vineri la prânz, în cea de-a doua partidă din cadrul Turneului de promovare de la Târgovişte, echipa de handbal feminin Ştiinţa Bacău a izbutit o victorie clară în faţa colegei de suferinţă din Liga Naţională, Rapid CFR Bucureşti. După un început bun, în care au condus cu 4-1, băcăuancele s-au văzut egalate la 12, intrând apoi la vestiare cu un avantaj minim, 16-15.
În cea de-a doua repriză, elevele lui Ion Arsene au avut un început de senzaţie, desprinzându-se la 9 goluri, bucureştencele nereuşind să mai remonteze handicapul. Rezultat final, Ştiinţa Bacău – Rapid CFR Bucureşti 39-33 (16-15), iar băcăuancele trebuie să aştepte rezultatul confruntării de sâmbătă dintre echipa feroviară şi CSM Ploieşti, pentru a-şi afla locul în clasamentul turneului. Indiferent de rezultat, însă, Ştiinţa va prinde una din primele două poziţii.
„Sunt foarte mulţumit de evoluţia fetelor, pot să spun că am avut momente de joc uluitor. Păcat de înfrângerea de ieri, dar e bine că oricum vom ocupa unul din primele două locuri”, a declarat antrenorul băcăuan Ion Arsene pentru bacaulsportiv.ro.
ŞTIINŢA: Gârţu, Angheluţă – Chiper (13 goluri), Marin (10), Matei (8), Burghel (4), Ivan (3), Vântu (1), Amoagdei, Niga, Ilişescu, Câlici. Antrenor – Ion Arsene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.