Miercurea viitoare se va şti cine rămâne şi cine pleacă de la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău


După plecarea confirmată a lui Chike Onyejekwe la campioana HCM Constanţa, au mai rămas cinci jucători aflaţi la final de contract şi a căror situaţie e neclară: Sandu Iacob, Rareş Păunică, Sabin Ignat, Ionuţ Rotaru şi Marius Bondar. Conducerea clubului băcăuan a purtat deja două runde de negocieri cu aceştia, decizia finală urmând a fi luată la jumătatea săptămânii viitoare.
„În calitate de antrenor, eu îmi doresc să rămână toţi la Bacău, rămâne ca persoanele cu putere de decizie să stabilească dacă le pot satisface sau nu pretenţiile materiale”, a declarat Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro. De altfel, tehnicianul băcăuan a mai spus că s-a ajuns la un acord cu o parte dintre cei aflaţi la final de contract, dar a preferat să nu facă niciun fel de nominalizări, anunţul final urmând a fi făcut la mijlocul săptămânii viitoare.
În ceea ce priveşte eventualele noi achiziţii ale echipei băcăuane, acestea vor fi anunţate după lămurirea situaţiei jucătorilor care compun actualul lot. „Există jucători pe care ni-i dorim, ei sunt angrenaţi în Cupa României. Rămâne ca după încheierea oficială a sezonului să facem publice numele jucătorilor pe care îi vrem. Cel mai probabil miercuri vom şti exact cine rămâne şi cine nu şi în funcţie de cine va pleca, vom şti pe cine va trebui să aducem”, a precizat Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.