Gabriel Armanu: „Unii jucători nu şi-au respectat blazonul şi statutul de profesionişti”

Antrenorul Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău era extrem de supărat după jocul pierdut cu Steaua, în Cupa României. Despre acest meci, în interviul pe care vi-l prezentăm în continuare.
Rep.: Care sunt primele impresii despre partida cu Steaua ?
Gabriel Armanu: La fel ca şi în amicalul cu Galaţiul, a fost un meci cu aromă de vacanţă. Aşa cum s-a întâmplat şi luni, am asistat la două reprize diferite. Astfel, în prima repriză, de la jucătorii pe care să zicem că îi considerăm profesionişti nu am reuşit să smulgem decât o evoluţie care să-i ducă pe cei de la Steaua la 9 goluri la pauză. În repriza a doua, cu acei copii tineri, în jurul cărora tot ne rotim şi poate că nu le acordăm destulă încredere, am reuşit să remontăm şi să câştigăm practic partea secundă a meciului. Deci, per total, am pierdut o primă repriză cu handbaliştii cu experienţă, la 9 goluri, iar cea de-a doua repriză, în care au jucat cei fără experienţă şi fără pretenţii, am câştigat-o la două goluri.
Rep.: În discuţia precedentă, spuneaţi că veţi miza pe cei tineri. Ce v-a făcut să vă răzgândiţi la începutul meciului cu Steaua ?
G.A.: Faptul că am făcut acea afirmaţie nu însemna că m-am gândit neapărat la faptul că ei vor juca din minutul 1 până în minutul 60. Trăiesc cu regretul că n-am avut inspiraţia şi încrederea oarbă să joc cu ei toate cele 60 de minute. Eu am crezut totuşi că putem miza pe experienţa unor jucători ca Sandu Iacob sau Rareş Păunică şi a celorlalţi, dar ei au dezamăgit, sau probabil nu i-a interesat.
Rep.: V-aş ruga să caracterizaţi într-un singur cuvânt ce s-a întâmplat în prima repriză.
G.A.: E greu să fac asta, mi-ar trebui mult mai multe cuvinte.
Rep.: OK, atunci faceţi-o cu mai multe cuvinte.
G.A.: Fără să fiu dur sau răutăcios, unii dintre jucători nu şi-au respectat blazonul şi statutul de profesionişti. Probabil că nu s-au gândit la prietenii şi suporterii care i-au urmărit la televizor sau poate chiar atât au putut la momentul ăsta, poate s-a acumulat oboseala. Totuşi, era o competiţie oficială a Federaţiei Române de Handbal şi ar fi trebuit să se dăruiască mult mai mult.

14 comentarii la „Gabriel Armanu: „Unii jucători nu şi-au respectat blazonul şi statutul de profesionişti””

 1. si voi ar trebui sa le daruiti salariile restante …da de gurcovski si moskalenko de ce nu zici nimic…doar paunica si iacob au fost pe teren?? aaa???

 2. trebuia sa spuna ca iacob si paunica nu au fost pe teren. La Digi asa s-a vazut. La tine s-a vazut altfel???

 3. la munca intai, apoi strigati dupa bani. Nu vezi ce se intampla in tara asta. Allure crezi ca meritau bani pentru meciul asta???

  1. daca tie ti se pare ca nu au muncit …esti foarte deplasat…si stai linistit ca pt cupa asta nu au primit si nici nu vor primi niciun ban daca asta te doare pe tine…au terminat pe 4…ar trebui sa moara de foame din cauza asta…ca nu inteleg?…din cate stiu eu ei muncesc in fiecare zi..nu ar trebui si platiti??AAAA?

 4. Dincolo de rezultat, declaratia Lui Armanu pare a indica un inceput de conflict intre acesta si o parte a echipei. Sper sa fie doar o falsa impresie

 5. allure, jucatorii isi merita banii ? ma refer la stii tu cine, care ti-e foarte apropiat .. si care a jucat putin si prost in sezonul asta ?

  1. putin si prost …da oare a cui o fi vina?…a jucatorului? si antrenorul?? el nu a avut nicio vina…esti penibil…

 6. nu are nimni ce sa comenteze. Rusul e belea. Bondar e inainte ca a batut si 7m.Alta era situatia daca batea igor. Toti strainii si-au facut datoria. Sa o faca si romanii si putem spera……….

 7. isi merita banii pt ca au muncit …desteptilor daca ati avea macar 1% habar poate v-ati da seama de unele lucruri..dar asa ramaneti in intuneric…unii din cei apropiati mie nu au avut nicio sansa anul asta…nu mai vorbiti fara sa stiti..asta e cel mai usor…pupati in fund straini ..ca ne va fi bine tare!voi atat stiti sa dati in cap..pacat ca usor usor echipa nu va mai fi la fel…

 8. Poate cineva sa spuna ca STRAINII de la Stiinta nu sunt de calitate??? Daca DA, atunci nu se pricepe deloc. Ca amator de handbal pot sa afirm cu tarie ca Moskalenko e Bun, Shota superTare, iar Gurkovski peste toti. Da-mi trei exemple de romani in echipa pe posturile lor mai buni ca ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.