Fotbal, Liga a III-a: Doar Aerostar a învins


Marţi după-amiază, în cadrul etapei a 29-a a seriei I din Liga a III-a la fotbal, Aerostar a obţinut o victorie preţioasă în lupta pentru evitarea retrogradării, trecând pe teren propriu de Politehnica Galaţi cu scorul de 2-1. Golurile „aviatorilor” au fost înscrise de Banu, în minutele 3 şi 70 (din penalty).
FC Willy a pierdut la Suceava, cu Rapid CFR din localitate, scor 1-4, în timp ce FCM „Pambac” Oneşti a cedat pe terenul echipei Oţelul II cu scorul de 2-0.
Celelalte rezultate ale etapei: Politehnica II Iaşi – Municipal Petrotub Roman 2-5, CSM Paşcani – Sporting Club II Vaslui 1-0, CS Panciu – Cetatea Tg. Neamţ 1-0, CF Brăila – CSM Focşani 2-1 şi Ceahlăul II Piatra Neamţ – CS Gura Humorului 3-0 (oaspeţii s-au retras din campionat).
Vineri, 14 mai, pe terenul „Şoimii”, va avea loc derby-ul dintre FC Willy şi Aerostar.

Un comentariu la „Fotbal, Liga a III-a: Doar Aerostar a învins”

  1. Japcă pe faţă

    La Bacău s-a disputat jocul dintre formaţia locală Aerostar şi Politehnica Galaţi. Gazdele, aflate cu sabia lui Damocles deasupra capului şi-au luat toate măsurile şi până la urmă şi-au atins obiectivul. �-am văzut aşa ceva de când sunt în fotbal. Băcăuanii erau ameninţaţi de retrogradare şi i-am avertizat pe jucătorii mei să se aştepte la ce e mai rău. Arbitrajul botoşăneanului Brânzei a fost de tot râsul, nu am fost lăsaţi să ne apropiem de poarta gazdelor iar istoria meciului s-a scris în ultimul sfert de oră. Mai întâi, Ableta a fost eliminat în min. 74, după ce a primit două galbene absolut gratuit. Peste doar un minut, centralul le-a pus mingea la punctul cu var, după o fază hilară care a stârnit râsete în tribune. Vârful loc de atac s-a urcat pur şi simplu pe fundaşul nostru şi în loc de fault în atac s-a dictat penalti. Chiar şi în aceste condiţii vitrege, am irosit două ocazii de egalare, prin Serian şi Şerbănescu� ne-a declarat antrenorul Puiu Antohi. Rezultat final: Aerostar – Politehnica 2-1 (1-1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.