CUPA LICEELOR A LUAT DRUMUL ARDEALULUI


Duminică dimineaţă s-a încheiat ediţia 2010 a Cupei Liceelor la fotbal pe teren redus, al cărei turneu final a fost găzduit de Sala Sporturilor din Bacău.
Câştigătoarea din acest an a fost echipa Grupului Şcolar „Aurel Vlaicu” din Cluj-Napoca, care a trecut, într-o finală frumoasă şi disputată, de surpriza competiţiei, formaţia Liceului Teoretic „Tata Oancea” din Bocşa cu scorul de 5-3.
Interesant e faptul că finalistele se mai întâlniseră şi în faza grupelor, atunci când liceenii din Bocşa câştigaseră cu 2-1. Lăudabil a fost şi fair-play-ul echipelor, arbitrii băcăuani Cristian Sava şi Emil Voicu neavând practic nicio problemă în afara unor faze obişnuite de joc.
Iată şi lotul formaţiei câştigătoare: Dragoş GEANTĂ, Aurelian CRIŞAN, Alex GROZA, Iulian TECSI, Cristian PĂCURAR, Viorel IONAŞCU, Bogdan GEANTĂ, Rareş TAKACS, Gelu OROIAN, Marin ARSENE, Marius ONACĂ, Paul PĂCURAR. Antrenor: Bela BAKOS.
Iată rezultatele complete ale meciurilor de clasament, precum şi jucătorii laureaţi:
Locurile 7-8
LPS „Iolanda Balaş Soter Buzău” – Gr. Şc. „Al. I. Cuza” Slobozia 5-1
Locurile 5-6
Gr. Şc. „Traian Demetrescu” Craiova – Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” Braşov 9-2
Locurile 3-4
Grupul Şcolar „Doamna Chiajna” Chiajna – LPS Botoşani 6-1
Locurile 1-2
Gr. Şc. „Aurel Vlaicu” Cluj-Napoca – Liceul Teoretic „Tata Oancea” Bocşa 5-3
Cel mai bun jucător: Paul PĂCURAR (Cluj-Napoca)
Cel mai bun portar: Gabriel IANCU (Chiajna)
Golgeterul turneului: Cristi SINGUREANU (Chiajna)
Competiţia a fost organizată de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, împreună cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, prin reprezentanţii lor teritoriali, respectiv Direcţia pentru Sport a Judeţului Bacău, filiala Academiei Olimpice Bacău, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău şi Prefectura Bacău.
Federaţia Română de Fotbal a fost reprezentată la această competiţie de Dan Ionescu (preşedintele Comisiei centrale de copii şi juniori), Gheorghe Cristoloveanu (referent în cadrul aceleiaşi comisii) şi Toader Şteţ (antrenor zonal).
C.O.S.R. a fost reprezentat de Ioan Ilieş, A.N.S.T. de Nicolae Cioc, iar DSJ Bacău de directorul Georgel Cojocaru.
La festivitatea de premiere au participat atât prefectul judeţului Bacău, Claudiu Bălan, cât şi primarul Romeo Stavarache.

Un comentariu la „CUPA LICEELOR A LUAT DRUMUL ARDEALULUI”

  1. rares takacs nr.10 de la clujeni e superfotbalist! l-am vazut si in bucuresti la un meci amical cu sportul studentesc….pur si simplu ia naucitttttttt…bafta baiatule ca o sa ajungi mare de tot.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.