SE DAU BANII LA FCM BACĂU


Întrunit în şedinţă extraordinară, Consiliul local Bacău a aprobat alocarea sumei de 500.000 de lei (5 miliarde de lei vechi) pentru echipa-fanion a fotbalului băcăuan, FCM Bacău.
Decizia intervine în plin scandal legat de restanţele financiare ale clubului faţă de jucători şi pare că va permite echipei să termine actuala ediţie de campionat. E de aşteptat ca această hotărâre să mai detensioneze atmosfera la echipă şi implicit pe fundaşii lui Gheorghe Poenaru, care în ultimele etape s-au obişnuit să ia câte patru goluri/meci.
Sâmbătă, de la ora 11.00, FCM Bacău va evolua pe stadionul „Municipal” în compania unei alte foste prim-divizionare aflate în criză financiară, Farul Constanţa.

2 comentarii la „SE DAU BANII LA FCM BACĂU”

  1. se arunca degeaba banii la ei !!! noi nu avem trotuare ca lumea in BACAU,nu mai spun de strazi….cu 5 miliarde renova si blocurile de pe centru ca arata sub orice critica !!!

  2. bani aruncati aiurea
    echipa de fotbal a avut timp sa demonstreze ca merita banii bacauanilor
    ani de-a randul ne-a fraierit mecanicul sef al bacaului (seche)cu echipa lui de 2 lei, acum vine si actuala administratie si arunca aiurea cu banii ( apropo : cat a costat bacaul echipade fotbal Stiinta bacau ? )
    domnule primar si stimat consiliu local , nu vedeti ca la fotbal sunt spectatori mai putini ca intr-o sala de cinematograf ?
    pana le va trece lehamitea bacaoanilor de f.c.selena va mai dura
    domnule primar
    bagati bani la handbal si lasati prostiile
    n-as vrea ca la sfarsitul mandatului sa iesiti pe usa din dos ca macanicul sef

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.