Fotbal, Liga a III-a/ EGAL FĂRĂ FOLOS: FCM „PAMBAC” ONEŞTI – AEROSTAR BACĂU 1-1 (0-1)


În această după-amiază, în derby-ul judeţean din cadrul seriei I a Ligii a III-a la fotbal, FCM „Pambac” Oneşti şi Aerostar Bacău au încheiat la egalitate, 1-1, rezultat de natură să nemulţumească ambele combatante, dar şi pe cei circa 600 de spectatori prezenţi pe stadionul CSM din Oneşti.
Prima fază notabilă a partidei s-a consumat în min. 3, atunci când Câmpanu a executat o lovitură liberă de la 18 metri în zid, balonul i-a revenit, dar atacantul oneştean a reluat peste poartă. Patru minute mai târziu, Banu a scăpat spre poarta gazdelor, însă portarul Paşcu a avut o intervenţie salutară la 16 metri de propria poartă.
În minutul 11, Sascău a trimis peste poartă dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, iar în minutul 16 s-a înregistrat şi primul şut pe spaţiul porţii, expediat de oneşteanul Grama, dorect în braţele lui Satco. În minutul 19, Rusu a şutat peste poarta gazdelor din poziţie favorabilă pentru ca, două minute mai târziu, Satco să scoată de sub bară o lovitură liberă de la 20 de metri executată de Gabi Petrea.
Aerostarul a izbutit deschiderea scorului în minutul 31, atunci când, în urma unei lovituri de colţ, Rusu a reuşit o lovitură de cap bine plasată, aducându-şi echipa în avantaj.
În minutul 41, Sascău a trimis o „torpilă” de la 22 de metri, din acţiune, portarul Satco fiind nevoit să respingă în corner.
La patru minute după pauză, acelaşi Sascău a şutat puţin peste de la 18 metri, iar după numai un minut, Cr. Borcescu a şutat la colţul scurt după o acţiune personală, Satco izbutind să respingă cu piciorul.
Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 51, atunci când portarul oneştean Adrian Paşcu a avut o intervenţie salvatoare cu piciorul, în afara careului, la un contraatac al oaspeţilor. În minutul 60, Petrea a şutat de la 18 metri direct în portar, pentru ca, patru minute mai târziu, să asistăm la deschiderea scorului: Sascău a şutat imparabil, din întoarcere, de la marginea careului advers, după o indecizie a fundaşilor Aerostarului.
Până la final, gazdele au forţat obţinerea primului succes pe teren propriu, însă Dornescu (min. 74) şi mai ales Câmpanu (min. 84), acesta din urmă cu poarta goală, au irosit ocazii uriaşe.
FCM „PAMBAC” ONEŞTI: Paşcu – Tremel, Andreiu, Hanga (min. 90 Bărcănescu), Dornescu – Vameşu, Petrea, Sitaru (min. 48 Cr. Borcescu), Sascău – Grama (min. 57 Furtună), Câmpanu. Antrenor: Costel Câmpeanu.
AEROSTAR: Satco – Varea, Bălăiţă, Dragomir, Radu – Boghian, Gândulescu, Dumitru – Rusu (min. 65 Dragotă), Sofronie, Banu (min. 75 Pavăl). Director tehnic: Gogu Munteanu.

Arbitru: Marian Bordean. Asistenţi: Daniel Ciocănea şi Gabriel Cîrlea, toţi din Sibiu.
Celelalte rezultate ale etapei a 26-a: Sporting Club II Vaslui – Dunărea II Galaţi 2-2, Politehnica Galaţi – Politehnica II Iaşi 1-0, CSM Focşani – CSM Paşcani 1-1, Municipal Petrotub Roman – CF Brăila 0-1, CS Panciu – Oţelul II Galaţi 2-0. Meciul Cetatea Tg. Neamţ – Ceahlăul II Piatra Neamţ se dispută sâmbătă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.