Constantin Ştefan: „N-am mai găsit soluţii în faţa apărării agresive a Bacăului”

La finalul partidei din această seară, pierdută la limită de echipa sa, antrenorul clujenilor, Constantin Ştefan, era abătut. „A fost un meci cu două reprize total diferite. În prima, Clujul a avut o evoluţie foarte bună, intrând la pauză cu un avantaj de cinci goluri. În repriza a doua, Bacăul s-a mobilizat exemplar, au avut o apărare foarte mobilă şi un portar într-o formă foarte bună. De asemenea, inexactităţile noastre au dus foarte multe mingi pe contraatacul lor şi pe faza a doua, ei au preluat conducerea şi au gestionat bine meciul. Eu cred că astăzi ne-am ridicat la valoarea adversarilor noştri” , a declarat antrenorul Universităţii Cluj pentru bacaulsportiv.ro.
L-am întrebat pe tehnicianul clujenilor şi unde crede că s-a făcut diferenţa. „Consider că diferenţa s-a făcut în apărare, Bacăul s-a apărat mult mai agresiv în repriza a doua şi jucătorii mei n-au mai avut soluţii pentru a marca.”
Întrebat dacă Ştiinţa merită poziţia a treia în ierarhia Ligii Naţionale la handbal masculin, Constantin Ştefan a spus: „Dacă Bacăul e pe locul 3, cu siguranţă că ăsta e locul pe care-l merită şi lucrul ăsta nu poate fi decât de bun augur pentru ei. Oricum, eu sunt foarte supărat pentru această înfrângere, pentru că am fost foarte aproape să batem o echipă care se bate an de an pentru cupele europene.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.