L-a executat pe naşu’: TOMIS CONSTANŢA – ŞTIINŢA BACĂU 3:1 (13, -22, 13, 14)


Constantin Alexe, antrenorul legiunii străine de la Tomis Constanţa, nu i-a făcut nicio concesie naşului său, Florin Grapă, învingându-l pentru a patra oară în acest sezon.
Nu-i vorbă, că şi voleibalistele băcăuance par a fi total demobilizate, în condiţiile în care şansele de a părăsi poziţia a patra a ierarhiei sunt infime.
Prima jumătate a setului inaugural părea să anunţe o dispută echilibrată, 10-10, 12-11, numai că băcăuancele au avut o cădere inexplicabilă, care le-a permis gazdelor să câştige la pas, 25-13.
Cel de-al doilea set a început cu constănţencele la timonă (4-0, 6-2), după care Ştiinţa a preluat conducerea (9-11), gazdele au avut o nouă revenire (16-12), însă elevele lui Florin Grapă au avut un final excelent şi au câştigat cu 25-22.
N-a fost decât un foc de paie, fiindcă, în următoarele două seturi, băcăuancele s-au întrecut în greşeli elementare şi le-au permis adversarelor să se grăbească la odihnă pentru meciul de duminică împotriva campioanei.
TOMIS: Gavrilescu, Barun, Konecna (Pristavu), Plchotova, Simanic, Topic. Libero – Vujovic. Antrenor: Constantin Alexe.
ŞTIINŢA: Chivorchian, Purice, Iosef (Truţă), Herlea, Polishchuk, Anghel. Libero – Manu. Antrenori: Florin Grapă şi Melu Manta.
În celălalt meci al zilei, Dinamo a învins pe Metal Galaţi în 3 seturi, complicând lupta pentru titlu.
Duminică, în ultima zi a turneului de la Constanţa, Ştiinţa Bacău va evolua împotriva lui Dinamo Bucureşti, de la ora 17.00, în timp ce de la ora 20.00 se vor întâlni Tomis Constanţa şi CSU Metal Galaţi.

Un comentariu la „L-a executat pe naşu’: TOMIS CONSTANŢA – ŞTIINŢA BACĂU 3:1 (13, -22, 13, 14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.