Gheorghe Poenaru: „Arbitrii ne-au tocat sistematic”


Antrenorul formaţiei FCM Bacău, Gheorghe Poenaru, era extrem de abătut după înfrângerea de la Chiajna. „A fost un meci disputat, tensionat, pe care l-am pierdut nemeritat, după părerea mea. Spun asta fiindcă noi am dominat jocul, am avut cele mai mari ocazii, dar am primit gol la o greşeală copilărească,” a spus tehnicianul băcăuan pentru bacaulsportiv.ro.
Din păcate, „fluieraşii” nu dau pace în continuare echipei băcăuane, dacă e să judecăm după spusele lui Gheorghe Poenaru: „În mare măsură, maniera de arbitraj a contribuit decisiv la rezultatul înregistrat, fiindcă au făcut tot posibilul să ne împiedice să jucăm. Cel puţin în ultimele 10 minute, au întrerupt meciul încontinuu, astfel încât efectiv s-au jucat vreo 2 minute. Ne-au tocat sistematic.”

2 comentarii la „Gheorghe Poenaru: „Arbitrii ne-au tocat sistematic””

  1. pai nu mai bine dadeati voi 3 goluri pana in minutul 80, si nu mai sufereati ca au fragmentat meciul ultimele 10 minute??

  2. nu conteaza daca domini jocul sau ai cele mai mari ocazi…coteaza sa stii ce sa faci cand ai posesie si cand ai ocazii…daca nu esti in stare sa dai gol….ce mai vrei…..Poenaru tu nu esti antrenor …. abia ast sa vad iar jucatorii cu figurii p centru…ca sunt jucatori de FCM BACAU care se lupta cu echipe din comune si sate,,,,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.