Mâine, pe Bacăul Sportiv: OTTO HEEL EXPLICĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MECIUL CU SPORTING

Citiţi mâine pe www.bacaulsportiv.ro un interviu în exclusivitate cu antrenorul Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău, Otto Heel.
După ratarea calificării în semifinalele Challenge Cup, tehnicianul echipei băcăuane vorbeşte într-un interviu exclusiv despre cum a pregătit meciul retur cu Sporting, ce a mers şi ce nu a mers, dar şi despre relaţia sa cu jucătorii.
Doar pe Bacăul Sportiv, un interviu-fluviu cu Otto Heel !

7 comentarii la „Mâine, pe Bacăul Sportiv: OTTO HEEL EXPLICĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MECIUL CU SPORTING”

    1. Nu e chiar asa. Rabdare sa cititi materialul si apoi mai discutam. Oricum, cu mentalitati de genul „a venit mosneagul de la Piatra” nu vom ajunge nicaieri.

  1. Ca mai tot timpul cand echipa a scartait sezonul asta si primul meu impuls este de a-l condamna pe Hell. Totusi sunt sigur ca nu el este singurul vinovat pentru ratarea acestui obiectiv. Imi doresc sa pastram un fair-play absolut in Sala Sporturilor din Bacau si chiar daca il vom contesta pe antrnor sa o facem de o maniera civilizata pentru ca se poate si asa. Un Paste fericit tuturor iubitorilor de handbal bacauani si intreg staff-ului Stiintei Bacau!
    P.S. Mi s-a rupt inima astazi cand l-am vazut ce daramat era Rares astazi dupa meci. A facut un meci foarte bun in prima repriza si chiar ma gandesc ca un alt „DE CE” am putea sa-l adresam si cu privire la nefolosirea lui mai mult timp in cea de-a doua. Capul sus!

  2. Indiferent de explicatiile din interviu, domnul Otto Hell cred ca ar face bine sa plece sau sa isi scimbe atitudinea fata de jucatori. Din tribuna sa vazut excelent cum l-a admonestat pe Bondar si apoi l-a trimis sa execute aruncarea de la 7 metri. Unde oare a invatat aceasta psihologie? Este un nou concept pedagogic? Acest alt DE CE trebuie cautat si in relatiile psiho-pedagocice intre antrenorul Otto Hell si jucatori; acestia au caracter si simtaminte, nu sunt niste roboti! Intrebati un psiholog despre atitudinea antrenorului Hell si raspunsul va fi unul surprinzator.Inca de la inceput ni se atrage atentia ca nu exista o definire unanim acceptata a conceptului de personalitate, ci mai degraba diferitele paradigme teoretice au avansat propriile teorii si definitii ale personalitatii. Dintre aceste teorii, cele care s-au impus in psihologie sunt teoriile psihanalitica, behaviorista, umanista, cognitiva, teoria trasaturilor si cea a invatarii sociale. Datorita lipsei unui consens, acest capitol introductiv se axeaza pe corelarea acestor definitii teoretice cu ceea ce se simtul comun designeaza prin termenul de personalitate. La nivelul utilizarii cotidiene, personalitatea reprezinta acele caracteristici unice, care ne deosebesc de ceilalti, fie ele evidente in comportament sau neexprimate comportamental, care au o oarecare durabilitate in timp si cu ajutorul carora conduita persoanei devine relativ predictibila. Fiecare teoretician ofera o versiune unica, o perspectiva personala asupra naturii personalitatii, care devine astfel definitia sa de lucru. Rezumand obiectivul acestui material il reprezimta intelegerea diferitelor versiuni ale conceptului de personalitate si examinarea unor variate modalitati de definire a Eu-lui. Personalitatea jucatorilor este de multe ori calcata in picioare de ,,pedagogul” Hell.

    1. Oare nu ar trebui intrebat si Sanie!? Au pedagogii identice! Bondar este un jucator de moral, nu se lasa calcat usor. Poate explica, dar ar fi bine sa plece

  3. Tocilara, netocilara are dreptate ,,Tanti Maria”, toti jucatorii sunt de moral si caracter. Astept raspunsul domnului profesor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.