GABRIEL ARMANU: „Dacă ne facem jocul, putem recupera cele şase goluri în prima repriză”


Informat asupra faptului că Bacăul Sportiv a transmis meciul de la Lisabona, antrenorul Gabriel Armanu a fost foarte plăcut surprins: „Felicitări pentru iniţiativa asta, iar noi promitem să încercăm acasă să facem mai mult decât am făcut aici.”
Referitor la meci, tehnicianul băcăuan a spus: „În prima repriză am reuşit să ne apărăm mult mai bine şi să greşim mai puţin. În repriza secundă, le-am făcut cadou o sumedenie de mingi, au marcat pe contraatac şi ne-am trezit conduşi cu nouă goluri. Sper ca în meciul de acasă să schimbăm ceva în sistemul defensiv şi chiar în cel ofensiv, pentru a reuşi, printr-o mobilizare exemplară, cu ajutorul publicului care să pună o presiune suplimentară pe adversari, să ne calificăm.”
L-am întrebat pe antrenorul Ştiinţei dacă au fost surprinşi cu ceva de portughezi. „Urmărisem câteva meciuri de-ale lor şi au făcut ceea ce ne aşteptam, cu plecările pe extreme, cu aruncările interilor. Noi nu am reuşit să fim cei de la meciul cu Constanţa, cu acea apărare ermetică”, a declarat Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
În privinţa şanselor de calificare ale Ştiinţei, Gabriel Armanu este optimist: „Dacă echipa joacă aşa cum o ştim cu toţii, cum au făcut-o şi la meciul cu Constanţa, cred că vom recupera cele şase goluri diferenţă în prima repriză pentru ca apoi să mărim diferenţa, pentru a ne asigura calificarea. Condiţia esenţială este ca noi să facem un joc foarte bun în apărare şi să reuşim să ducem foarte repede mingea în atac. Îi asigur pe toţi suporterii noştri că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să ne calificăm.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.