Judo: Rezultate bune la Cupa Transilvaniei

În municipiul Cluj Napoca,în zilele 20-21.03.2010, a avut loc Turneul Internaţional de Judo dotat cu Cupa Transivaniei pentru categoriile de vârstă:
U-13 (n.1998, 1999, 2000), U-15 (n.1996-1997), U-17(n.1994-1995), m+f. Au participat peste 25 de echipe din toată ţara cu un număr total de sportivi (m+f) de 575 de sportivi şi din Ungaria 2 echipe , iar din MOLDOVA a participat doar Palatul Copiilor Bacău, coordonator profesor Aurel Chelariu. Concursul s-a desfăşurat în Sala Sporturilor pe 4 suprafeţe de luptă.
Dezavantajul acestui Turneu a fost sonorizarea foarte deficientă a Săli Sporturilor şi lipsa de experienţă a arbitrilor folosiţi (foşti sportivi), care din cauza EMOŢIILOR au mai şi greşit. Primii 3 calificaţi la fiecare categorie de greutate au primit medalii şi diplome. Echipele care au acumulat cel mai mare punctaj (locul I, II, III) au primit diplome şi cupe.
De la Palatul Copiilor Bacău au participat un număr de 7 sportivi ce au obţinut următoarele rezultate:

Locul I – Olteanu Ciprian – 30 kg

Locul II – Rotaru Rareş – 42 kg
Croitoru Mircea – +66 kg

Locul III – Busuioc Alexandru – 38 kg
Toată competiţia (transport, cazare şi masă)au fost suportate de părinţii copiilor participanţi şi profesorul-antrenor Aurel Chelariu

Un comentariu la „Judo: Rezultate bune la Cupa Transilvaniei”

  1. Ma indoiesc ca profu a dat vreun ban din buzunar. Nu prea are obiceiul asta, el stie doar sa incaseze.
    Uneori cere bani de la parinti pentru activitati care sunt decontate ulterior si de Palatul Copiilor. Deci, profit 100%.
    Mai lasati-ma cu vrajeli din astea. Parintii sponsori sa traiasca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.