Handbal masculin, Liga Naţională: Fără surprize, vă rugăm ! (Politehnica Timişoara – Ştiinţa MD Bacău, duminică, ora 11, live text pe bacaulsportiv.ro)


Ce ne-au mai perpelit în tur timişorenii, în meciul disputat la Roman! A fost 30-30 în noiembrie, numai că, între timp, lucrurile s-au mai schimbat, mai ales la bănăţeni.
Politehnica are acum un alt antrenor, pe Sabin Dacău, dar nu va putea conta pe aportul celui mai bun jucător al său în partida tur, este vorba de puternicul inter Alexandru Şimicu, care este accidentat.
În ceea ce-i priveşte pe băcăuani, aceştia s-au deplasat pe malurile Begăi cu gândul numai şi numai la o victorie care să-i ţină aproape de podiumul campionatului. Uşor nu le va fi alor noştri, dacă e să ne uităm numai la ultimul meci acasă al timişorenilor, care au învins pe HC Odorhei. Şi aici ajungem la vorba lui Gabi Armanu: „trebuie să tratăm jocul cu seriozitate”.
Partida Politehnica Timişoara – Ştiinţa MD Bacău va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu.
Meciul va fi prezentat live text pe www.bacaulsportiv.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.