Fotbal, Liga a IV-a: La un pas de o mare surpriză (Mesagerul Bacău-AS Negri 3-3)

Partida se anunţa una la discreţia gazdelor, însă lucrurile au stat cu totul altfel în teren.
Mesageriştii au condus prima repriză de la un capăt la altul, oaspeţii având doar o singura ocazie de a marca. Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 17 de Razvan Raţă, acesta fiind urmat de reuşitele lui Mironescu (36) şi Maghinici (44).
Partea secundă a arătat cu totul altfel. Gazdele s-au retras în aparare, aşteptând trecerea timpului. Jucătorii de la AS Negri au prins uşor-uşor curaj şi ocaziile la poarta băcăuanilor s-au înmulţit. Ionuţ Vizitiu a punctat de două ori pentru oaspeţi în minutele 65 şi 75, iar cel care a închis tabela a fost Claudiu Ghenade (80).
„Centralul” a prelungit meciul cu 2 minute, un jucător de la oaspeţi a luat o acţiune pe cont propriu, a fost faultat în careu, însă arbitrului i-a fost frică să dea penalty la ultima fază a meciului.
Pentru mai multe imagini de la acest meci, click aici.

Un comentariu la „Fotbal, Liga a IV-a: La un pas de o mare surpriză (Mesagerul Bacău-AS Negri 3-3)”

  1. Daca era semnat contractul pe un an (intre AS FCM Bacau si CL), trebuia incheiata perioada, cu obligatiile financiare ale CL (altfel e incalcarea contractului), iar FRF sa specifice ca situatia anuntata se pune in vigoare de la inceputul campionatului urmator. Astfel, la inceputul noului sezon se clarificau lucrurile. Pana atunci, bacauanii se bucurau de fotbal (intr-adevar, slab), iar pana in vara se mai lamureau din probleme. FRF nu a facut decat sa darame…, intr-un moment neadecvat si, poate, intr-un moment ilegal… Ca de obicei…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.