Relu Damian (preşedinte FCM Bacău): „Există eventualitatea să nu ne prezentăm la meciul de sâmbătă”

Invitat la postul de televiziune băcăuan 1TV, preşedintele FCM Bacău, Relu Damian, a explicat în ce constau problemele echipei-fanion a judeţului Bacău.
„Există, într-adevăr, o problemă la FCM Bacău. Discuţiile au apărut din luna august, după primele două etape ale campionatului. AS FCM Bacău, care deţine 10% din acţiuni, trebuie să anunţe până miercuri dacă cedează sau nu drepturile asupra echipei acţionarului majoritar, respectiv Consiliul Local Bacău. Pentru a finanţa, CL trebuie să vină cu o majorare de capital social, care este prinsă în bugetul local, dar entitatea privată trebuie să-şi dea acceptul cu privire la cedarea drepturilor pe care le deţine”, a spus şeful divizionarei secunde băcăuane.
Dacă răspunsul oferit de AS FCM Bacău e negativ, finanţarea se opreşte, iar jucătorii devin liberi cu drept de joc imediat.
„Vreau să convoc pentru miercuri după-amiază o Adunare Generală a Acţionarilor, să vedem cum procedăm în continuare. Dacă AS FCM Bacău nu dă un răspuns pozitiv, nu ne prezentăm sâmbăta asta, apoi nici sâmbăta viitoare şi vom fi excluşi din competiţie”, a spus Relu Damian.
Interpelat telefonic, preşedintele AS FCM Bacău, Marius Căpuşă, a evitat să ofere un răspuns tranşant referitor la poziţia entităţii pe care o conduce. „Sunt convins că preşedintele Damian o să rezolve problema”, a spus Căpuşă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.