Gabriel Armanu: „A fost o luptă strânsă, între jucători adevăraţi”

Gabriel Armanu era satisfăcut de victoria obţinută de Ştiinţa Bacău la Odorhei şi a acordat un scurt interviu pentru bacaulsportiv.ro
Bacăul Sportiv: A fost un meci deosebit de dramatic, aşa este ?
Gabriel Armanu: Da, cred că n-am avut niciun meci în campionatul ăsta de un asemenea dramatism, poate doar pe alocuri meciul cu Reşiţa. Au fost de toate, răsturnări de situaţie, am condus noi în majoritatea timpului, dar presiunea publicului şi unele inexactităţi ale noastre i-au readus în joc pe adversarii noştri. Finalul de joc ne-a găsit în superioritate numerică şi am înscris golul victoriei în ultima secundă.
B.S.: Antrenorul gazdelor a pus succesul Bacăului şi pe seama norocului…
G.A.: Am fost în situaţia de a avea ultimul atac şi am marcat. Dacă a marca gol în ultimele secunde înseamnă să ai noroc, ne dorim acest noroc tot timpul.
B.S.: A fost vreo problemă cu arbitrajul?
G.A.: Nu, cei doi arbitri sunt internaţionali, am pierdut cu ei la Bacău meciul cu Pandurii şi n-am avut ce să le reproşăm, nici acum nu am ce comenta. La handbal nu se întâmplă ca la fotbal, ca eşecurile să fie puse pe seama arbitrilor. A fost o luptă strânsă, între jucători adevăraţi, care şi-au dorit cu toţii victoria. Chiar vorbeam cu Vlad Caba înainte de meci, dacă pentru primele trei locuri se dă o luptă aprigă, de la locul 5 în jos lucrurile sunt mai liniştite.
B.S.: Vlad Caba v-a urat să jucaţi cu polonezii mai departe în Challenge Cup şi să-l răzbunaţi.
G.A.: E cam departe să ne gândim acolo, deocamdată pentru noi urmează meciul de la Timişoara, de unde sperăm să luăm ambele puncte. După aceea, va fi disputa cu Sporting, sper să ne calificăm şi apoi să-i facem pe plac.

Un comentariu la „Gabriel Armanu: „A fost o luptă strânsă, între jucători adevăraţi””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.